Sport

Meme face Romania de ras

Ziarul de Vrancea
23 iul 2013 939 vizualizări
Managerul general al Stelei a fost anchetat de poliţia macedoneană după ce a agresat, împreună cu gorilele sale, o echipă de reporteri ai ProTV * el a pledat vinovat şi a primit o amendă administrativă de 400 de euro

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a pledat vinovat, ieri, în faţa judecătorului din Skopje şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmand să suporte şi cheltuielile de judecată, după ce a agresat o echipă ProTV în Macedonia.   Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost audiat la poliţia din Skopje şi în noaptea de luni spre marţi, după ce i-a înjurat pe reporterii ProSport şi ProTV şi a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tănăsescu. Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din maini telefonul mobil jurnalistei ProTV, Alexandra Tănăsescu, şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor. Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mana Alexandrei a fost bandajată de către medici. Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat. În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.
La secţia de poliţie a fost prezent şi prim-secretarul ambasadei Romaniei în Macedonia. Conform unui comunicat al Ambasadei, managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat de un tribunal civil din Skopje pentru tulburarea liniştii publice, nefiind vorba de o amendă penală. Instituţia a oferit asistenţă de specialitate cetăţenilor romani Alexandra Tănăsescu (reporter ProTV) şi Mihai Stoica la solicitarea celor doi, precizand faptul că autorităţile macedonene au responsabilitatea de a încadra faptele. Ambasada susţine că oficialul stelist, care a compărut marţi în faţa unui judecător administrativ din Skopje, şi-a asumat responsabilitatea faptelor şi că a primit o amendă administrativă. Conform instituţiei romane, părţile au fost sfătuite ca în cazul în care nu sunt mulţumite de soluţionarea cazului să se adreseze mai departe instanţelor macedonene sau romaneşti.
Cine sunt gorilele?
Agenţii de pază care au agresat, luni după-amiază, reporterii ProSport şi ProTV prezenţi la Skopje, sunt angajaţi ai firmei SAS Security SRL, care aparţine unor cetăţeni tuinisieni, informează gandul.info. Firma SAS Security SRL este deţinută de catre Kahlaoui Anis, cetăţean tunisian - acţionar majoritar 98,1 la sută - şi Rahmani Mouine, cu aceeaşi cetăţenie. Firma în cauză, cu sediul în sectorul 4 al Capitalei, este în prezent în faliment. Kahlaoui Anis este acţionar şi administrator în 62 de companii din Romania, unele intrate în insolvenţă. Kahlaoui Anis este acţionar al unei companii pe care procurorii au pus sechestru. Este vorba de un dosar DIICOT în care pe acţiunile companiei TEX INVEST MILLENIUM SRL s-a dispus sechestru în 2012. La această companie, Kahlaoui Anis este acţionar cu 25 la sută şi administrator.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.