Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Simona a abandonat la Bastad

Ziarul de Vrancea
18 iul 2013 561 vizualizări
Simona Halep a fost eliminată în turul II al turneului de la Bastad, dar nu fiindcă a fost învinsă.

 Ea a abandonat în setul decisiv al întalnirii cu italianca Flavia Pennetta, la scorul de 6-4, 5-7, 0-2, după o oră şi 38 de minute de joc, din cauza unor dureri la şold, care au chinuit-o încă de la Wimbledon. Simona a avut în setul II, la scorul de 5-5, 40-15 pe serviciul italiencei, dar nu a reuşit să-şi păstreze avantajul, iar în setul III nu a mai rezistat. La Bad Gastein, Irina Begu a fost eliminată în turul II, scor 3-6, 3-6 de austriaca Yvonne Meusbürger.

Andrei Cristea, pe ducă de la Dinamo

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat, joi, că atacantul Andrei Cristea, care se află în conflict cu antrenorul Gheorghe Mulţescu, este aproape de un transfer la o echipă din Bulgaria. "Pentru Andrei Cristea sunt negocieri avansate. Este aproape de a fi transferat şi sperăm să se întample în cateva zile, astfel încat liniştea jucătorului să se consolideze. Nu intră în structura de construcţie a domnului Mulţescu, dar el poate să mai joace încă doi-trei ani, zic eu. Va pleca în străinătate, probabil în Bulgaria", a spus Anghelache.

Papară zdravănă în Croaţia

Echipa naţională de polo a Romaniei a fost învinsăde reprezentativa Croaţiei, la Zagreb, cu scorul de 4-14 (1-3, 0-3, 2-5, 1-3), în ultima partidă amicală a tricolorilor înaintea celor oficiale de la Campionatul Mondial de la Barcelona, la care vor debuta în 22 iulie. Din Croaţia, echipa Romaniei va pleca direct în Spania, unde va participa la Campionatul Mondial de la Barcelona. Romania face parte din grupa D, în care se va confrunta cu Italia, Germania şi Kazakhstan. Obiectivul echipei antrenate de Vlad Hagiu este clasarea în primele opt locuri.

Malouda a plecat în Turcia

Mijlocaşul francez Florent Malouda, care a evoluat în ultimele sezoane la Chelsea, a semnat un contract pe doi ani cu gruparea Trabzonspor, la care va avea un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Malouda a evoluat de-a lungul carierei la echipele Chateauroux (1996-2000), Guingamp (2000-2003), Olympique Lyon (2003-2007) şi Chelsea Londra (2007-2013). Trabzonspor, de şase ori campioana Turciei, a terminat pe locul IX ediţia 2012/2013 a campionatului Turciei. Finalistă a Cupei Turciei, formaţia din Trabzon este calificată pentru Liga Europa.

Iarna nu-i ca vara

Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, s-a declarat pentru prima dată în favoarea disputării Cupei Mondiale din 2022, din Qatar, iarna, pentru a se evita căldurile puternice din timpul verii. "Este clar că nu se poate juca pe această căldură, în plină vară. Trebuie să se ţină cont de sănătatea jucătorilor. Este posibil să fie răcite stadioanele, dar nu o ţară întreagă. De aceea, Comitetul Executiv trebuie să arate curaj şi să arate federaţiilor că trebuie schimbat ceva", a declarat Blatter în Austria, la o conferinţă despre sport. Sepp Blatter va sesiza Comitetul Executiv al FIFA în legătură cu această problemă, în octombrie. "Tocmai ce am revenit din Orientul Mijlociu. Am fost în Iordania, Palestina şi Israel, am văzut ce căldură este acolo vara şi nici măcar nu se compară cu cea din Qatar", a menţionat preşedintele FIFA.

Schäfer a preluat Jamaica

Tehnicianul german Winfried Schäfer va fi antrenorul naţionalei din Jamaica pentru ultimele meciuri din preliminarile Cupei Mondiale din 2014, a anunţat federaţia jamaicană. Precedentul selecţioner, Theodore Whitmore, a demisionat, luna trecută, ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate în preliminarii (două remize şi patru înfrangeri)."În acest moment Jamaica are nevoie de un antrenor experimentat, cum este Winfried Schäfer", a declarat preşedintele forului fotbalistic jamaican, Horace Burrell. Schäfer, în varstă de 63 de ani, a caştigat în 2002 Cupa Africii pe Naţiuni cu reprezentativa Camerunului. În ultimii doi ani el a antrenat naţionala Thailandei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
oferte sejur bulgaria, acum 3905 zile, 17 ore, 59 minute, 48 secunde
cum frate sa organizezi in Qatar cupa mondiala astia au luat-o razna rau de tot , de ce nu organizeaza la noi :D sau in Bulgaria sau pe aici pe langa noi ca sa putem sa mergem si noi
oferte sejur bulgaria, acum 3905 zile, 18 ore, 1 minut, 54 secunde
cum frate sa organizezi in Qatar cupa mondiala astia au luat-o razna rau de tot , de ce nu organizeaza la noi :D sau in Bulgaria sau pe aici pe langa noi ca sa putem sa mergem si noi
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.