Sport

Chestii cu neveste

Ziarul de Vrancea
18 iul 2013 432 vizualizări
Săpunaru nu a semnat contractul cu Elche, deoarece se opune soţia * el va încerca s-o convingă să fie de acord, fiindcă oferta îl tentează

Fundaşul Cristian Săpunaru nu a semnat un contract cu gruparea Elche, după cum preconiza presa spaniolă, din cauza soţiei sale, care a dorit să revină în Romania "din motive personale", informează cotidianul Informacion, în ediţia electronică. "Soţia lui Săpunaru a spus «nu». Acesta este motivul care l-a împiedicat pe roman să devină, ieri, noul jucător al lui Elche. Operaţiunea era practic realizată. Fundaşul venise din Romania cu maşina, împreună cu soţia sa, căreia îi este frică de deplasările cu avionul. Inclusiv cei de la club se gandeau că jucătorul se va alătura echipei, în San Pedro del Pinatar. Însă marţi noaptea nu s-a realizat complet înţelegerea şi jucătorul a decis să se întoarcă în ţara sa, susţinand că soţia sa nu vrea să rămană în Spania, din motive personale", notează diarioinformacion.com.
Potrivit unor surse din cadrul clubului Elche, Săpunaru ar fi cerut cateva zile pentru a încerca să îşi convingă soţia. "Fotbalistul va rămane două zile în Barcelona, înainte de a pleca în Romania, şi în această perioadă va încerca să o convingă pe soţia sa, avand în vedere faptul că opţiunea Elche îl atrage şi că vrea să rămană în campionatul spaniol. Reprezentantul jucătorului a vorbit despre o perioadă de reflecţie şi a subliniat că nu există varianta altui club", menţionează jurnalul spaniol. Miercuri, presa din Spania a scris că Săpunaru urma să semneze un contract pe trei sezoane cu Elche. Cristian Săpunaru a evoluat în sezonul trecut tot în Spania, la Real Zaragoza, pentru care a disputat 29 de partide şi a marcat două goluri.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.