Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Bute aşteaptă să revină în ring

Ziarul de Vrancea
14 iul 2013 515 vizualizări
Pugilistul Lucian Bute a declarat, pentru postul TVA Sports, că încă mai are dureri la braţul stang, la care a fost operat în luna mai, însă sunt minore şi dacă totul va fi în regulă va reveni în ring cat mai curand posibil.

"Abia aştept să reîncep antrenamentele. Operaţia s-a desfăşurat bine, iar apoi am plecat în Romania. Am început acolo recuperarea, apoi am continuat şedinţele aici. Dacă totul va merge bine, voi reîncepe să lovesc în luna august. Mai am dureri, dar minore. Sunt mult mai bine. Dacă totul va fi în regulă, voi reveni în ring cat mai curand posibil.  Nu simt presiune, este vorba de sănătatea mea şi trebuie să fiu bine", a spus boxerul. Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stang, meciul cu pugilistul canadian Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amanat.

Locul IV în Final Four

Naţionala de volei feminin a Romaniei s-a clasat pe locul patru la Turneul Final Four al Ligii Europene, după ce a fost învinsă, ieri, la Varna, în finala mică, de reprezentativa ţării gazdă, Bulgaria cu scorul de 0-3 (-16, -14, -14).  În semifinale, disputate sambătă, Belgia a învins Romania, cu 3-0 (16,20, 15), iar Germania a trecut de Bulgaria cu acelaşi scor. Liga Europeană a avut la start opt echipe, Romania evoluand în grupa A şi calificandu-se la Turneul Final Four împreună cu Bulgaria. Din grupa B s-au calificat Germania şi Belgia.

United a comis-o în Thailanda

Formaţia Manchester United a fost învinsă, sambătă, la Bangkok, cu scorul de 0-1 de selecţionata Singha All Star XI, formată din jucători din campionatul Thailandei, în primul meci din cadrul turneului pe care echipa engleză îl efectuează în această vară. Acesta a fost şi primul meci al lui David Moyes pe banca tehnică a echipei din Manchester. Potrivit site-ului oficial al clubului englez, partida s-a desfăşurat în condiţii dificile de căldură şi umiditate, iar la joc au asistat aproximativ 50.000 de spectatori. Unicul gol a fost înscris de Terratep Winothai, în minutul 50.

Şarapova va lucra cu Jimmy Connors

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova a anunţat, sambătă, că va fi antrenată de americanul Jimmy Connors, la 24 de ore după ce s-a separat de Thomas Hogstedt. "Sunt fericită să anunţ că Jimmy Connors va fi noul meu antrenor. Îl cunosc pe Jimmy de mulţi ani şi am colaborat pentru scurt timp în 2008, înainte de Openul Australiei", a declarat Şarapova, numărul 2 mondial, care era antrenată de Hogstedt din 2010. Şarapova, caştigătoare la Roland-Garros în 2010 şi finalistă în acest an, a fost eliminată la Wimbledon în turul doi de portugheza Michelle Larcher de Brito, numărul 131 WTA. Connors, 60 de ani, unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai anilor '70-'80, l-a antrenat şi pe Andy Roddick timp de 19 luni.

Un pakistanez cumpără Fulham

Miliardarul american de origine pakistaneză Shahid Khan a anunţat că a ajuns la un acord pentru cumpărarea clubului de fotbal Fulham de la egipteanul Mohamed Al Fayed. "Domnul Al Fayed îmi oferă şansa şi responsabilitatea de a deveni noul ghid al echipei Fulham. Sunt extrem de onorat să accept şi vreau să îi mulţumesc, din partea tuturor celor care iubesc echipa Fulham, pentru cei 16 ani de muncă excepţională în fruntea clubului. El a salvat clubul şi l-a făcut unul bun de Premier League", a declarat Khan, proprietar al echipei de fotbal american Jacksonville Jaguars. Tranzacţia, care conform presei engleze ar fi de aproximativ 150 de milioane de lire sterline, a fost aprobată de Premier League. Mohamed Al Fayed (84 de ani), a transformat Fulham dintr-o formaţie mediocră de liga a treia în 1997 într-o echipă de Premier League care a ajuns chiar în finala Ligii Europa în 2010.

Cocoşei de lux

Reprezentativa Franţei a caştigat pentru prima dată Campionatul Mondial de fotbal under-20, după ce a învins, sambătă, în finala disputată la Istanbul, naţionala Uruguayului, cu scorul de 4-1 după loviturile de departajare. Scorul după 120 de minute era 0-0. Pe locul trei la CM under-20 s-a clasat Ghana, care s-a impus în finala mică în faţa naţionalei Irakului, scor 3-0.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.