Sport

Distracţie cu slovenii

Ziarul de Vrancea
10 iul 2013 470 vizualizări
Astăzi, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, are loc partida retur dintre Astra Giurgiu şi echipa slovenă NK Domzale, pentru tur preliminar al Ligii Europa *meciul va fi transmis de DigiSport 1

Prima echipă romanească intrate în furcile caudine ale preliminariilor Cupelor Europene a fost Astra Giurgiu şi formaţia antrenată de Daniel Isăilă a trecut cu bine de primul meci din Liga Europa, învingand în deplasare, cu 1-0 formaţia slovenă NK Domzale, printr-un gol marcat aproape de final de Cosmin Budescu. Pentru partida retur de astăzi, care va fi arbitrată de ucraineanul Iaroslav Kozîk, antrenorul Isăilă susţine că porneşte partida ca şi cum s-ar juca de la 0-0. Practic, oficialii giurgiuveni vor să folosească prilejul acestui meci oficial pentru a pregăti primele partide din campionat, în care vor întalni Viitorul Constanţa şi Steaua. În lotul Astrei nu există probleme de efectiv, rezolvandu-se şi situaţia atacantului nigerian Kehinde Fatai, care nu a putut juca în Slovenia, din cauza vizei. A făcut joncţiunea cu lotul şi zambianul Fwaye Tembo, sosit cu întarziere în Romania, însă el nu va fi folosit, fiind în urmă cu pregătirea fizică. Din partea echipei slovene, antrenată de Stevan Mojsilovic, se aşteaptă la un joc ofensiv, care poate oferi spaţii de contraatac pentru gazde. O formaţie probabilă a Astrei arată astfel: Lung - Măţel, Ben Youssef, Mureşan, Morais - Seto, Yahaya - Enache, Budescu, Bukari - Fatai.
În caz de calificare, Astra va întalni în turul II preliminar formaţia cipriotă Omonia Nikosia. Tot astăzi, îşi vor afla adversarii din această fază a Ligii Europa şi celelalte două echipe romaneşti angrenate, Pandurii Targu Jiu şi Petrolul. Adversara gorjenilor va fi stabilită în meciul Levadia Tallinn - Bala Town (Ţara Galilor), în tur velşii caştigand cu 1-0 pe propriu teren. UEFA a informat oficial clubul Pandurii că nu va mai juca pe 18 iulie primul meci din Liga Europa pe teren propriu, ci în deplasare. În cazul în care se vor califica estonii, partida se va disputa pe 16 iulie (marţi). Cat despre Petrolul, "găzarii" lui Contra vor întalni, foarte probabil, pe finlandezii de la Inter Turku, care pornesc returul pe teren propriu după 1-1, în deplasare, cu formaţia feroeză Vikingur.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.