Sport

Întăriri pe gafaite

Ziarul de Vrancea
9 iul 2013 524 vizualizări
Rapid a transferat la repezeală patru jucători pentru a face faţă Concordiei la baraj * următorul vizat este portarul Dani Coman

Patru jucători, mijlocaşii Tiberiu Bălan şi Alexandru Păcurar, fundaşul Daniel Lung şi portarul Dragoş Balauru vor semna contracte cu FC Rapid, grupare care luni noaptea şi-a schimbat acţionariatul. Noul preşedinte executiv al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că există posibilitatea ca şi portarul Dănuţ Coman să semneze un contract cu gruparea giuleşteană pentru a putea evolua în barajul de menţinere în Liga I cu Concordia Chiajna, dar o decizie nu a fost deocamdată luată. "Bălan, Păcurar, Lung şi Balauru vor semna cu Rapid, sunt jucători care ne pot ajuta În ceea ce îl priveşte pe Dănuţ Coman el doar se antrenează cu lotul nostru. Discutăm despre posibilitatea ca el să semneze şi să poată juca în barajul cu Chiajna, dar nu e nimic sigur, încă nu s-a luat o decizie în acest sens", a spus Sichitiu.
Oamenii de afaceri Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir sunt noii proprietari ai FC Rapid, ei semnand luni seara contractul de vanzare-cumpărare a clubului cu acţionarul majoritar George Copos. La finalul întalnirii, Nicolae Cristescu a declarat că primul obiectiv al noii conduceri este caştigarea barajului de menţinere în Liga I, în acest sens urmand să încheie contracte cu mai mulţi jucători pentru a întări lotul condus de antrenorul Marian Rada. Formaţia Rapid va întalni, sambătă, de la ora 21.00, pe stadionul "Dinamo", echipa Concordia Chiajna, într-un meci de baraj pentru menţinerea în Liga I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.