Sport

Atleţii de la CSS Adjud au urcat pe podium la Campionatul Naţional de Juniori III

Raluca Manolache
7 iul 2013 1012 vizualizări
Medalii pentru atleţii de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Adjud. Sportivii de la CSS Adjud şi-au dovedit valoarea la etapa finală a Campionatului Naţional de Juniori III, ce s-a desfăşurat vineri la Bucureşti.

Atleţii adjudeni au reuşit să se claseze pe locuri fruntaşe şi chiar să obţină medalii. Rezultate meritorii au obţinut  Diana Vasilache locul VI –suliţă 500g. - 28.01m,  Natanael Rotaru locul II argint - 5km. marş cu timpul de 25.37min., Cătălin Roman locul III bronz- suliţă 600g. -39.20m. Aceşti copii sunt antrenaţi de profesor  Camelia Ciortan. Şi Cosmin Enache, antrenat de profesor Sergiu Crăciun a ocupat locul  V -37.48m suliţă 600g. Rezultate deosebite au avut şi  doi sportivi de la Adjud, dar care au participat de data aceasta pentru Clubul Atletic Roman, aceştia având dublă legitimare. Este vorba despre Raluca Vrabie locul I medalie de aur -36.16m suliţă 500g -  profesor Ioan Ciortan şi  Mircea Bostan locul II medalie de argint - 42.10m suliţă 600g – profesor Camelia Ciortan. “Rezultatele sunt peste aşteptări de aceea suntem foarte mulţumiţi mai ales că am reuşit să aducem o nouă medalie la marş prin Rotaru Natanael, după 6 ani, din anul 2007 de când a plecat de la noi la clubul Steaua sportivul  Ciobotaru Alin, multiplu campion naţional şi vicecampion balcanic la proba de 10 km. Marş“, a transmis profesor Camelia Ciortan.  (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
sportivul, acum 3944 zile, 19 ore, 28 minute, 29 secunde
Felicitari sportivilor si nu in ultimul rand antrenorilor. Cand se vor monta panouri de baschet in salile de sport din Adjud??????????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.