Sport

Grozav ajunge în Serie A

Ziarul de Vrancea
2 iul 2013 600 vizualizări
Atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Gheorghe Grozav, va fi împrumutat pentru un sezon la formaţia italiană Bologna, informează Corriere dello Sport

Conform sursei citate, Bologna va avea drept de cumpărare definitivă a internaţionalului roman în vara viitoare, urmand ca Grozav să aibă un nou contract pe trei ani. Gheorghe Grozav, în varstă de 22 de ani, a înscris nouă goluri pentru Petrolul Ploieşti în ultimul sezon al Ligii I.

Emoţii pentru naţionala de futsal

Echipa naţională de futsal a Romaniei îşi va afla, astăzi, adversarul din barajul pentru Campionatul European ce se va desfăşura în perioada 18 ianuarie - 8 februarie în Belgia, printre echipele pe care le-ar putea întalni numărandu-se Ucraina, Croaţia, Olanda sau Serbia. Tragerea la sorţi va avea loc, astăzi, de la ora 13.00, la Nyon, iar posibilii adversari sunt Ucraina, Olanda, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bosnia-Herţegovina şi Slovacia. Datele de desfăşurare a jocurilor din play-off sunt 17 iulie, turul, şi 24 iulie, returul. De asemenea, campioana Romaniei la futsal, City'us Targu Mureş, îşi va afla adversarii din "Main Round", tot miercuri. Jocurile din grupa campioanei Romaniei se vor disputa în perioada 1 - 6. octombrie, în Sala Sporturilor din Targu Mureş. Din fiecare dintre cele şase grupe ale acestei faze a competiţiei se vor califica în Elite Round primele două echipe.

Tottenham ia o vedetă braziliană

Mijlocaşul echipei Corinthians, Paulinho, caştigător al Cupei Confederaţiilor cu naţionala Braziliei, a anunţat, ieri, că va juca la formaţia Tottenham Hotspur. Internaţionalul brazilian în varstă de 24 de ani a declarat, într-o conferinţă de presă, că oficialii grupării Corinthians au acceptat oferta de 20 de milioane de euro din partea clubului Tottenham Hotspur. Paulinho a anunţat că va pleca în Anglia după ce va juca Supercupa Americii de Sud (la 3 şi 17 iulie), în care Corinthians (caştigătoarea Copei Libertadores) va întalni o altă formaţie braziliană, São Paulo, care s-a impus în Copa Sudamericana. Tottenham Hotspur a încheiat ediţia trecută pe locul cinci în Premier League şi va evolua în Liga Europa.

Tsonga lipseşte o lună

Tenismanul francez Jo-Wilfried Tsonga, locul 7 ATP, suferă de o fisură a tendonului rotulian stang şi va absenta o lună de pe teren, a anunţat, ieri, agentul său. Tsonga a abandonat în turul doi la Wimbledon, în meciul cu letonul Ernests Gulbis. Francezul, cap de serie numărul 6 şi semifinalist anul trecut la turneul londonez, a fost bandajat la genunchi în timpul meciului şi a fost nevoit să abandoneze cand era condus cu scorul de 6-3, 3-6, 3-6.

Teste sanguine generalizate

UEFA a anunţat că începand cu sezonul 2013/2014 va efectua teste sanguine la toate competiţiile pe care le organizează. Pană în prezent, UEFA a efectuat teste de sange doar la turneele finale, Euro 2008 şi Euro 2012. Testele vor fi efectuate atat în timpul competiţiei, cat şi în afara acesteia, iar jucătorii vor trebui să dea mostre de urină, de sange sau ambele. Totodată, forul continental a menţionat că în sezonul precedent al Ligii Campionilor şi Ligii Europa nu a existat niciun rezultat pozitiv la testele antidoping.

Mămica pe gheaţă

Patinatoarea japoneză Miki Ando, dublă campioană mondială la patinaj artistic, a dezvăluit, ieri, că a devenit mamă şi că vrea să revină în competiţii. Obiectivul principal al patinatoarei este a treia participare la Jocurile Olimpice, în 2014, la Soci. Presa japoneză a publicat, marţi, fotografii cu Ando, în varstă de 25 de ani, alături de fetiţa sa. "Am devenit mamă în aprilie", a declarat patinatoarea care a caştigat titlul mondial în 2007 şi 2011.  Ando nu a dezvăluit cine este tatăl fetiţei.Prima şi singura patinatoare care a reuşit o săritură cvadruplă în 2002, Miki Ando a declarat că şi-a dat seama că este însărcinată în octombrie 2012, cand s-a retras de mai multe concursuri. Japoneza a reluat antrenamentele la o lună de la naşterea fetiţei sale şi a participat în iunie la o gală în Japonia. Pentru a participa la Jocurile de la Soci, ea va trebui să ocupe un loc pe podium la campionatele Japoniei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.