Sport

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, nu mai crede în basmele lui Mititel

Ziarul de Vrancea
2 iul 2013 1711 vizualizări
Primarul din Bănie susţine că jucătorii prezentaţi de Adrian Mititelu ca fiind ai clubului său, aparţin de o echipă din Liga a IV-a * antrenorul desemnat, Nicolo Napoli, nu a fost lăsat pe stadion

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat pe contul personal al unui site de socializare că o parte din jucătorii prezentaţi de Adrian Mititelu la FRF sunt înregistraţi de către Clubul Sportiv Judeţean "Ştiinţa U Craiova, care activează în Liga a IV-a. "Dacă FRF a înregistrat contractele a făcut o ilegalitate… N-a sesizat asta niciun jurnalist de sport? Sau e prea bun directorul de comunicare? Despre restul neamurilor, ce să mai povestim?", a postat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook. Finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă că gruparea olteană a înregistrat la FRF documentele pentru 20 de jucători, printre aceştia aflandu-se Dorel Stoica, Ovidiu Stoianof, Robert Săceanu sau Dumitru Hotoboc.
În altă ordine de idei Consiliul Local al Municipiului Craiova va lua în discuţie în şedinţa extraordinară de joi proiectul de hotărare privind asocierea municipiului Craiova, prin Consiliul Local al Municipiului Craiova, în vederea realizării proiectului de promovare şi dezvoltare a activităţii sportive de performaţă, în municipiul Craiova, ceea ce înseamnă constituirea CS Universitatea Craiova.
Ieri, antrenorul desemnat de Adrian Mititelu să se ocupe de pregătirea echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a fost oprit de poliţia locală din Craiova să inspecteze stadionul "Ion Oblemenco", acesta vizitand doar terenurile de antrenament "Zoltan Crişan" şi "Petre Deselnicu". Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, i-a transmis lui Napoli că starea stadionului este la fel de deplorabilă ca atunci cand a fost preluat de la Adrian Mititelu: "Nicolo Napoli ar trebui să-şi inspecteze propria echipă şi nu stadionul. Stadionul se află în aceeaşi paragină ca în urmă cu o săptămană cand l-am preluat de la Adrian Mititelu", a spus primarul.

Fanii nu-l mai vor pe Mititelu
O parte a galeriei Universităţii Craiova, facţiunea "Sezione Ultra 2000", anunţă într-un comunicat de presă că nu susţine proiectul lui Adrian Mititelu, care intenţionează să înscrie formaţia în Liga a II-a. Fanii consideră că promisiunea lui Mititelu, conform căreia va ceda clubul suporterilor în momentul în care o să se atingă numărul de 50.000 de membri asociaţi, nu are nicio valoare deoarece acesta a anunţat în mai multe randuri că nu se va mai implica în conducerea clubului şi de fiecare dată a revenit asupra deciziei. "Declaraţii de genul «O să mă adresez la ambasada SUA» precum şi faptul că susţine că are 400 de procese pe rol, ne fac să credem că nativul din Booveni a depăşit de mult linia nebuniei şi e doar o chestiune de timp pană acest lucru va fi certificat şi medical. În concluzie este doar un nou mijloc prin care Mititelu încearcă să se victimizeze, înscrierea unei echipe în Liga a II-a fiindu-i imposibilă din mai multe motive, majoritatea imputabile lui", se precizează în comunicatul fanilor. Săptămana trecută, un alt grup de suporteri olteni, facţiunea Peuza Sud 97 Craiova, l-a învinovăţit pe Adrian Mititelu de situaţia în care se află clubul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.