Sport

Bilanţul incredibil al Camerei Agricole: 2.000 de întalniri în cinci luni

Mihai Boicu
26 iun 2013 576 vizualizări
Peste 1.900 de seminarii, dezbaterii şi acţiune au fost organizate, potrivit conducerii, iar la acţiuni au participat aproape 5.900 de persoane

Camera Agricolă Judeţeană Vrancea a prezentat bilanţul activităţii desfăşurate în perioada ianuarie – mai, la şedinţa de Dialog Social din cadrul Prefecturii. Instituţia condusă de Neculai Pupăză se subordonează Consiliului Judeţean, iar angajaţii nu şi-au mai primit salariile de aproximativ trei luni din cauza vidului legislativ. Situaţia se datorează faptului că ar fi trebuit înfiinţate alte camere agricole, însă procedura a fost amanată. “Am avut 5.800 de participanţi la 1.900 de acţiuni de popularizare. De asemenea, am participat la acţiunea “Caravana PNDR vine în satul tău””, a afirmat Neculai Pupăză. Potrivit raportului prezentat de acesta, în primele cinci luni din acest an, Camera Agricolă a reuşit peformanţa să realizeze şapte simpozioane, 20 de seminarii, 1.614 întalniri individuale, de grup, regionale, 130 de mese rotunde, 123 de dezbateri şi 19 demonstraţii practice. În total, Camera Agricolă a organizat şi a participat la 1.913 acţiuni, la care au fost prezente 5.874 de persoane. Costel Ichim, preşedintele Sindicatului Propact, a afirmat că are mari semne de întrebare în privinţa corectitudinii bilanţului prezentat de directorul Camerei Agricole din Vrancea. “Am împărţit seminariile la cele 9 centre ale Camerei Agricole şi rezultă vreo 100 de fiecare. Ca să fie organizate ar fi trebuit să aibă loc simultan. Eu îmi exprim indignarea faţă de această raportare”, a spus sindicalistul din agricultură. “Activitatea asta este, iar dacă îl mai văd pe domnul Ichim este a doua oară. Să vină să mă caute”, a replicat dictorul Neculai Pupăză. Camera Agricolă a realizat în primele cinci luni din acest an 15 proiecte, din care unul pentru Măsura 112, iar 14 pentru Măsura 141, pentru finanţarea fermelor de semi-subzistenţă. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.