Sport

Turcii se fac că nu pricep

Ziarul de Vrancea
26 iun 2013 549 vizualizări
"De ce echipele noastre au fost suspendate, iar Steaua, nu", este întrebarea care şi-o pune întreaga presă otomană

Presa turcă a notat, ieri, că hotărarea Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, de excludere a Stelei pe un an din Cupele Europene, decizie cu suspendare pentru 5 ani, a suprins, fiind calificată chiar drept "scandaloasă" de jurnaliştii de la portalul haberdar.com. "Decizie scandaloasă a UEFA. Faptul că Comisia de Disciplină a UEFA, care le-a exclus pe Fenerbahçe şi Beşiktaş din cupele europene, nu a exclus-o şi pe Steaua Bucureşti, deşi preşedintele Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, a uimit pe toată lumea", a notat haberdar.com, făcand referire la condamnarea finanţatorului FC Steaua în dosarul "Valiza". Cotidianul Hürriyet califică, de asemenea, drept uimitoare hotărarea comisiei UEFA în cazul Stelei. "Această decizie a UEFA a uimit pe toată lumea", scrie Hurriyet, amintind de dosarul "Valiza" şi precizand că în ciuda dovezilor din acel caz Steaua "nu a fost pedepsită de UEFA". Sporx.com notează că opinia publică turcă este curioasă de ce nu a fost sancţionată Steaua cu excluderea din Cupele Europene.
Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a anunţat, marţi, decizia oficială în cazul echipei Steaua, care arată că gruparea campioană a Romaniei nu va putea participa într-o ediţie de cupă europeană în care se va califica, această sancţiune fiind suspendată pentru o perioadă de probă de cinci ani. Tot marţi, vicecampioana Turciei, Fenerbahçe Istanbul, a fost exclusă două sezoane din cupele europene, în timp Beşiktaş Istanbul, a primit intedicţia de a evolua în Liga Europa în acest an. UEFA a deschis proceduri disciplinare împotriva cluburilor Fenerbahçe şi Beşiktaş în legătură cu activităţi privind aranjarea de meciuri.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.