Sport

CSM Focşani a ratat calificarea la lovituri de departajare

Dan Chiriac
24 iun 2013 550 vizualizări
Juniors Tg. Mureş - CSM Focşani 5-3 după penalty-uri, (0-0), în finala turneului de zonă disputat în Ardeal

Drumul echipei de juniori A 1 de la CSM Focşani spre titlul naţional s-a oprit la penalty-uri, în finala turneului de zonă disputat la Tg. Mureş. Focşănenii au evoluat mai bine în partida de ieri dimineaţă, ratand multe ocazii la poarta adversă, dar loteria penalty-urilor le-a interzis prezenţa la turneul final. Focşănenii au aşteptat duminică seara adversara din finală, care urma să se stabilească în urma partidei dintre Kosarom Paşcani şi Juniors Tg. Mureş. Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar ieşenii au învins apoi la loviturile de departajare cu 5-4. Deşi au plecat de pe teren învingători, cei de la Kosarom Paşscani au pierdut la golaveraj prezenţa în finala turneului de zonă. Echipele din Paşcani şi Tg. Mureş au acumulat cate patru puncte, dar mureşenii au mers în finală datorită victoriei cu 6-1 obţinute în faţa celor de la Arrubium Măcin. Finala turneului s-a jucat la 13 ore de la finalul partidei de duminică. Mureşenii aveau avantajul terenul propriu, în timp ce focşănenii au profitat de o zi în plus de odihnă. Pasăre a ratat singur cu portarul la mijlocul primei reprize, apoi a fost eliminat de pe teren. Chiar şi în zece oameni, CSM a dominat partida. Stratulat a avut două oportunităţi de a deschide scorul, dar portarul advers s-a opus. Duca a ratat din interiorul careului, în timp ce gazdele au avut la randul lor cateva ocazii de a marca. Mureşenii au început loteria penalty-urilor şi au marcat primele cinci lovituri. Duca a ratat, iar formaţia gazdă s-a calificat la turneul final. Oricum, echipa de juniori A1 a reuşit o performanţă excelentă la turneul de zonă. Echipa pregătită de Octavian Bucătaru şi Mihai Oprişan a defilat în grupa A învingand cu 7-0 pe Dante Botoşani şi cu 3-0 pe Înfrăţirea Hărman. “Am făcut un meci foarte bun şi în finală. Am avut ocazii clare de a marca. Chiar dacă am jucat în zece oameni am reuşit să fim peste adversari. La penalty-uri totul este o loterie. Duca a ratat şi visul nostru de a merge la turneul final s-a spulberat. Am fi meritat să fim printre cele mai bune formaţii din ţară”, ne-a spus Octavian Bucătaru, antrneorul  echipei focşănene. Tehnicienii echipei au început partida cu următoarea formaţie: Trifan – Florea, Neagu, Dima, Duca – Kumova, Săpunaru, Moisă, Stratulat – Pasăre, Văceanu. Au mai jucat Toader, Dascălu, Lăbunţ, Lera. Echipa Junipor Tg. Mureş va participa la turneul final al campionatului naţional care va avea loc sambătă şi duminică la Buftea. Focşănenii au terminat cu fruntea sus un sezon în care au avut ocazia să realizeze o performanţă istorică. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
C.G., acum 3947 zile, 9 ore, 18 minute, 26 secunde
Felicitari pentru rezultatele de pana acum .Capul sus si mergeti mai departe .Santeti talentati , cu antrenori priceputi si sunt sigur ca veti razbate in lumea asta grea a fotbalului . Totul depinde citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.