Sport

Voinţa Deep Serv se bate pentru glorie la Buzău

Dan Chiriac
21 iun 2013 962 vizualizări
Echipa manageriată de Marian Spînu joacă azi două partide la turneul de zonă u alte două formaţii vrancene se pregătesc pentru întalnirea cu naţionala artiştilor

Voinţa Deep Serv Focşani, echipa manageriată de Marian Spînu va susţine azi la Buzău partidele decisive pentru calificare la turneul final al ligii de minifotbal. Focşănenii vor întalni echipele Oţelul Galaţi şi Sport Klub Otopeni în tentativa de a se califica la turneul final.  Voinţa Deep Serv este la a doua încercare de a pătrunde la un turneu final. Sezonul trecut, jucătorii pregătiţi de Ionuţ Constantinescu au ratat calificarea la zonalul de la Oneşti într-o grupă cu Railex Suceava şi Tsunami Oneşti. De asemenea, prima campioană a Ligii de minifotbal Vrancea,Times a pierdut calificarea, în sezonul 2010-2011, într-o dublă cu Atletico Abcoz Galaţi. Suporterii echipei focşănene vor putea merge la Buzău în această dimineaţă. Cătălin Tutulan va organiza o mini-excursie, urmand ca fanii să plece spre Buzău, la orele 8.00, din faţa Gării Focşani. Preţul deplasării este de 20 de lei, după cum au anunţat organizatorii. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefonul  0769.047.216.

Programul meciurilor de azi:

ora  10.00    Voinţa Deep Serv - Sport Klub Otopeni
ora  12.15    Sport Klub – Oţelul Galaţi
ora  14.30    Oţelul Galati – Voinţa Deep Serv


Vicecampioana Ligii de minifotbal Sporting Roberbian, alături de GS Mobile (locul III), va participa în perioada 27-30 iunie la Piatra-Neamţ la turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, eveniment organizat de Federaţia de minifotbal din Romania. 52 de echipe din 40 de campionate afiliate Federaţiei participă la acest eveniment. Naţionala Artiştilor Bucureşti, campioana naţională a sezonului 2010/2011 Consiliul Judeţean Buzău, caştigătoarea Cupei Romaniei sezon 2010/2011 WMT Giroc Timişoara, Autoland Hosu Zalău (locul II sezonul trecut la Cupa Romaniei), Dracii Roşii Mediaş (loc III sezonul trecut Cupa Romaniei) şi Design Construct Braşov (loc IV sezonul trecut Cupa Romaniei) sunt cateva din echipele participante la această ediţie. În urma unui parteneriat încheiat cu Primăria Piatra-Neamţ, jucătorii echipelor participante au acces gratuit la ştrandul municipal, la telegondolă, iar Naţionala Artiştilor a pregătit un mini-spectacol pentru echipele participante. După disputarea turneelor finale, echipele vor intra în vacanţă. Sezonul 2013/2014 va demara oficial în 18 august cu jocul din supercupa Vrancei, Voinţa Deep Serv - Sporting. Ediţia a-IV-a a Ligii de minifotbal Vrancea va începe pe 25 august 2013 cand va fi programată prima etapă a campionatului. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.