Sport

Naţional Goleşti, evoluţie modestă la barajul de promovare

Dan Chiriac
20 iun 2013 681 vizualizări
Caştigătoarea Superligii Vrancei nu a reuşit să se impună în faţa unei echipe superioare, cel puţin din punct de vedere fizic.Antrenorul Adrian Toma şi-ar fi dorit o promovare în CV-ul personal, iar acum se gandeşte să plece de la echipă

Naţional Goleşti, campioana judeţului Vrancea, a avut o evoluţie modestă, în partida de baraj pentru promovare în liga a treia, disputată miercuri seara în compania echipei AS Negri Bacău. Jucătorii vranceni nu s-au regăsit în multe momente, în timp ce băcăuanii au dominat clar începutul partidei. AS Negri a deschis scorul în minutul 8 şi a ratat apoi trei ocazii clare de a marca. Portarul Aldea a avut cateva intervenţii salvatoare. Bodoc a avut de două ori ocazia să egaleze, dar a ratat din faţa porţii adverse. Mai întai a trimis cu capul peste poarta goală, după o greşeală a portarului advers, apoi a trimis în acesta din şase metri. Oaspeţii au marcat golul secund în minutul 43, după ce defensiva goleştenilor nu s-a sincronizat la o lovitură liberă executată repede de oaspeţi. În prima repriză, Cătălin Curteanu, unul dintre oamenii de bază a echipei vrancene, s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 33 de Chetreanu. Acesta avea să înscrie şi unicul gol al goleştenilor, în repriza a doua, în minutul 64. Pană la final, vrancenii au încercat să egaleze, dar scorul a rămas nemodificat. În minutele de prelungire, Sergiu Sava a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului central. Antrenorul Adrian Toma a folosit următoarea formaţie: Aldea – Căpăţînă, Vlase, Nechifor, Stanciu – Oltianu, Curteanu, Chivu, Dumitriu, – Bodoc, Creţu. Au mai intrat: Chetreanu, S. Sava.

“Mă gandesc să părăsesc Goleştiul”


Antrenorul Adrian Toma a ţinut să facă o scurtă radiografie a partidei de miercuri desfăşurată la Sf. Gheorghe. Acesta a anunţat că este posibil să părăsească echipa din Goleşti după meciul de baraj. “A fost un meci echilibrat, cu un plus din partea lor. Ne-au bătut fizic, s-a văzut că au făcut  trei antrenamente pe săptămană. Noi nu am putut să ne pregătitm din cauza problemelor pe care jucătorii le au la serviciu. A fost un joc modest, dar noi puteam intra în joc dacă nu ratam cateva ocazii de egalare la 1-0. Unii jucători au fost copleşiţi şi depăşiţi de importanţa jocului. A fost şi problema cu jucătorul Curteanu, care a intrat accidentat, apoi a cerut schimbare. Acolo în zonă centrală a fost greu de găsit soluţii, iar în atac, Creţu a fost izolat! Sunt mulţumit că am ajuns aici, dar nu pot fi mulţumit că am pierdut. Obiectivul nostru a fost locul 1, apoi s-a vorbit de promovare. Cum nu s-au găsit sponsori pentru un asemenea obiectiv, jucătorii au plecat resemnaţi. Toţi ne-am dorit să caştigăm, pentru că era important la CV-ul meu sau al jucătorilor o promovare în liga a treia. Sunt convins că nimeni nu a trădat, sau cel puţin aşa sper. Mă gandesc să nu mai răman la Goleşti”, ne-a spus Adrian Toma, antrenorul goleştenilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.