Sport

CFR Cluj, de vanzare

Ziarul de Vrancea
20 iun 2013 739 vizualizări
Arpad Paszkany caută un cumpărător pentru o parte din acţiunile clubului de pe Gruia

Finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, caută un investitor căruia să îi vandă o parte sau chiar toate acţiunile pe care le deţine la tripla campioană a Romaniei şi care să îl ajute la consolidarea clubului în elita Europei, informează insideworldfootball.com. Conform sursei citate, Arpad Paszkany este dispus să vandă o parte sau chiar toate acţiunile clubului pe care l-a salvat de la faliment în urmă cu 12 ani, pe vremea cand se afla în Liga a III-a. "Am petrecut peste un deceniu concentrandu-mă la dezvoltarea echipei şi am consumat multă energie, timp şi bani pentru a-mi împlini visul. Acum trebuie să fiu realist - ştiu că nu pot continua singur", a spus Paszkany, care a menţionat că a investit peste o sută de milioane de euro în clubul pe care îl susţine din copilărie. Divizia de Sports Advisory din cadrul KPMG se ocupă de căutarea unui investitor. Printre persoanele juridice interesate s-ar afla, potrivit sursei citate, firme din China şi Orientul Mijlociu. În luna decembrie, CFR a reuşit unul dintre cele mai bune rezultate din istorie, învingand pe Manchester United cu scorul de 1-0, chiar pe Old Trafford. "Datorită participării în competiţiile europene şi a caştigurilor obţinute din dezvoltarea jucătorilor şi a transferurilor, noi conducem o afacere profitabilă. Ne-am apropiat de elita europeană şi acum vrem să avem un loc stabil acolo. Totuşi, pentru acest pas, mai avem nevoie de încă un imbold", a completat Paszkany. De cand a fost preluată de Arpad Paszkany, CFR a caştigat trei titluri în Liga I (2008, 2010 şi 2012), trei cupe ale Romaniei (2008, 2009, 2010) şi Supercupa Romaniei (2009 şi 2010).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.