Sport

Grupă accesibilă pentru CSM Focşani la zona de la Tg. Mureş

Dan Chiriac
19 iun 2013 721 vizualizări
Echipa focşăneană va juca cu Dante Botoşani şi Înfrăţirea Hărman în grupa A a zonei de la Tg. Mureş u finala zonei are loc luni

Echipa de juniori A 1 de la CSM Focşani a nimerit într-o grupă accesibilă la faza de zonă a campionatului naţional de juniori A 1. Focşănenii au scăpat de trei echipe foarte puternice, care vor alcătui griupa B şi vor întalni echipe care, cel puţin la prima vedere, nu ar trebui să le pună foarte multe probleme. Maine, de la orele 17.00, CSM Focşani va juca primul meci din turneu cu Dante Botoşani. Echipa din nordul Moldovei a avut emoţii în privinţa calificării atat pe teren cat şi la Comisia de Disciplină a Federaţiei Romane de Fotbal. Dante a trecut de Şomuz Fălticeni cu 3-0 şi 1-1, dar echipa suceveană a formulat o contestaţie ce a fost respinsă în cele din urmă. Sambătă, focşănenii vor disputa al doilea meci din cadrul turneului în companiei echipei AC Înfrăţirea Agromec Hărman. Braşovenii s-au calificat la zonă după ce au trecut de OSK Sf. Gheorghe, scor 1-1 şi 4-3. În mod normal, focşănenii nu ar trebui să aibă emoţii în această grupă. Duminică are loc ultimul meci din grupă între Dante Botoşani şi Înfrăţirea Hărman. Partidele au loc pe terenul de la Academia de sport Tg. Mureş - Complex Vikend. Echipa focşăneană va fi cazată la un hotel de patru stele şi va avea o zi de pauză, duminică, dacă vor caştiga grupa din care fac parte.

Trei echipe se bat pentru şefia grupei B

Kosarom Paşcani, Juniors Tg. Mureş şi Arrubium Măcin se vor lupta pentru caştigarea grupei secunde. Echipa tulceană a ajuns la acest turneu după ce a caştigat contestaţia depusă la finalul jocului cu CS Făurei. Echipa brăileană s-a impus pe teren cu scorul general de 4-3, dar tulcenii au primit victoria la masa verde pentru că adversarii au folosit mai mulţi jucători născuţi în 1996 care nu aveau vize medicale valabile. Lupta dintre cele trei formaţii se anunţă foarte echilibrată, în condiţiile în care toate au avut evoluţii fără greşeală în campionatele judeţene. Luni după-amiază, învingătoarele celor două grupe vor juca finala zonei de la Tg. Mureş. Pentru CSM Focşani ar putea fi cel mai dificil joc în tentativa de a merge la turneul final. Învingătoarea îşi va asigura calificarea în semifinalele campionatului naţional care vor avea loc pe 29 iunie la Buftea, pe baza sportivă a Federaţiei Romane de Fotbal. Finalele campionatului naţional sunt programate pe 30 iunie, tot la Buftea. Obiectivul echipei pregătite de Octavian Bucătaru şi Mihai Oprişan este caştigarea titlului naţional. CSM Focşani a ajuns la turneul de zonă după ce a trecut în barajul interjudeţean de formaţia Juventus Toflea. Scorul celor două manşe a fost 5-0 şi 0-1 în favoarea focşănenilor. Pentru a merge la faza finală, CSM trebuie să joace altfel decat a făcut-o în partida retur cu gălăţenii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.