Sport

Căpitanul, în război cu Federaţia

Ziarul de Vrancea
19 iun 2013 535 vizualizări
Cosmin Radu refuză să mai vină la naţională, din cauza managementului defectuos şi a modului de numire a selecţionerului Vlad Hagiu

Fostul căpitan al echipei naţionale de polo a Romaniei, Cosmin Radu, a afirmat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că a refuzat să mai vină la prima reprezentativă din cauza lipsei de investiţii în acest sport şi de transparenţă în numirea antrenorului Vlad Hagiu. "Am luat decizia de a mă retrage din poziţia de căpitan al naţionalei pană în momentul în care echipa va beneficia, la adevărata valoare, de condiţii de antrenament, joc şi performanţă demne de succesul nostru, dar şi de toate eforturile pe care fiecare dintre membrii echipei le depune. La nouă luni de la momentul în care am anunţat această decizie, situaţia este similară cu momentul în care am plecat şi premisele actuale nu prevăd o schimbare semnificativă, motiv pentru care hotărarea mea rămane la acelaşi stadiu, în ciuda promisiunilor repetate şi nerespectate ale oficialilor Federației Romane de Polo de a crea o echipă care să susţină eforturile naţionalei", se arată în comunicatul citat.
De fapt, principalul motiv pentru care Cosmin Radu refuză să se prezinte la meciurile echipei naţionale este reprezentat de modul în care Vlad Hagiu a fost numit selecţioner. "Doresc ca Federaţia Romană de Polo să motiveze alegerea antrenorului Vlad Hagiu şi punctajul obţinut de acesta în comparaţie cu restul candidaţilor, precum şi rezultatele deosebite dovedite în timp", a completat Radu. De asemenea, Cosmin cere şi înfiinţarea unui departament de marketing profesionist, care să poziţioneze corect în faţa publicului şi a potenţialilor sponsori prima reprezentativă. El a precizat că deşi deţine dublă cetăţenie, romană şi italiană, nu a luat în considerare posibilitatea de a evolua pentru o altă echipă naţională.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.