Sport

"Au jucat ca cizmele şi atat!"

Ziarul de Vrancea
19 iun 2013 494 vizualizări
Emil Săndoi şi Daniel Prodan neagă informaţiile privind aventurile bahice ale componenţilor naţionalei de tineret, Iancu şi Stanciu

Selecţionerul Emil Săndoi a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că rezultatul de egalitate, scor 2-2, obţinut în deplasare cu Insulele Feroe a fost un accident care nu face cinste jucătorilor şi stafului tehnic al echipei naţionale de tineret a Romaniei. "Este un accident care nu se face cinste nici pe departe. Suntem conştienţi că am început cu stangul. Eu consider că este un accident ce s-a întamplat cu Feroe. Iar la echipele de juniori şi de tineret se întamplă mult mai des astfel de accidente pentru că jucătorii nu au o maturitate deosebită. Dar, în acelaşi timp, cred că echipa de tineret, care a cochetat în ultimii ani cu locurile 10-11 în Europa de cand sunt eu, a obţinut unele rezultate pozitive, cu cateva accidente, normal", a spus Săndoi. Referitor la informaţiile apărute în presa sportivă conform cărora jucătorii Nicolae Stanciu şi Gabriel Iancu au băut în cantonamentul selecţionatei de tineret din Insulele Feroe, Emil Săndoi a afirmat că în această deplasare nu au avut loc acte de indisciplină. "În ceea ce îi priveşte pe Stanciu şi Iancu, din punctul nostru de vedere, al conducerii tehnice, nu am avut niciun fel de problemă cu niciunul dintre ei privind respectarea programului. Am fost nemulţumiţi de evoluţia unor jucători, dar asta nu înseamnă că ei au generat nişte acte de indisciplină care să le păteze imaginea", a explicat Săndoi.
Prezent la conferinţa de presă, directorul sportiv al echipei naţionale Under 21, Daniel Prodan, a negat de asemenea faptul că Nicolae Stanciu şi Gabriel Iancu au consumat băuturi alcoolice în timpul deplasării în Insulele Feroe. "Eu am fost şeful delegaţiei în Feroe şi nu este absolut deloc adevărat că aceşti doi băieţi au consumat băuturi alcoolice nici cand am plecat, nici cat am stat acolo şi nici la întoarcere. Dacă au consumat ei o bere sau două din minibarul din cameră, asta nu am de unde să ştiu că n-am dormit cu ei în cameră. Dar din punct de vedere al programului şi al comportamentului lor în deplasarea din Feroe nu avem nimic să le reproşăm", a spus el.
Prodan susţine că fotbaliştii în cauză simt nevinovaţi şi că singurul lucru care li se poate reproşa este faptul că "au jucat ca cizmele" în meciul cu selecţionata Insulelor Feroe. Reprezentativa de tineret a Romaniei a remizat, la 7 iunie, în deplasare, scor 2-2, cu selecţionata Insulelor Feroe, în primul meci din grupa a 6-a de calificare la turneul final al Campionatului European "under 21", ediţia 2013-2015.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.