Sport

LPS Focşani, locul şase la turneul final

Dan Chiriac
16 iun 2013 520 vizualizări
LPS Focşani - LPS Constanţa 27-29 (19-14), în ultimul meci desfăşurat la turneul final al campionatului naţional sub 18 ani

Echipa de rugby sub 18 ani de la LPS Focşani a terminat pe locul şase turnul final al campionatui naţional. O generaţie foarte bună, care a avut ocazia să obţină o medalie naţională, dar care a ratat două finaluri de meci şi a ajuns pe poziţia a şasea. Focşănenii şi-au revenit greu după înfrangerea nemeritată din partida cu CSO Pantelimon. Vineri, elevii lui Viorel Ion şi Romică Păun au avut ocazia să se califice în finala mică a campionatului, dar au pierdut cu 17-14 deşi au dominat copios meciul cu formaţia ilfoveană. O transformare ratată le-a spulberat focşănenilor visele de a urca pe podium. A urmat meciul pentru locurile 5-6 disputat în compania celor de la LPS Constanţa. Era doar un meci de consolare, focşănenii neputand înţelege cum s-a ratat prezenţa în finala mică. Meciul cu formaţia de pe litoral a fost dominat tot de elevii pregătiţi de Viorel Ion, care au pierdut însă poziţia a cincea la ultima fază  a meciului. LPS a condus cu 19-14 după prima repriză, dar scorul a rămas strans pană în ultimele faze ale jocului. Constănţenii au avut puterea la ultima fază a partidei să culce balonul în terenul de ţintă advers şi să obţină o victorie la limită. O generaţie foarte bună de la LPS a terminat pe locul şase la turneul final, dar ghinionul a fost din păcate “aliatul” lor la acest turneu.  La Bucureşti, în partidele disputate pe stadionul Steaua din cadrul Complexului Sportiv Ghencea, echipa LPS Focşani a fost următoarea:  Rusu Răzvan, Doruş Ionuţ, Macovei Ionuţ, Budac Vasilică, Caloian Emil, Mania Victor, Berbece Răzvan, Tătăruş George, Darie Marius, Tomozei Iulian, Bogdan Cosmin, Rusu Ştefan, Tatu Valentin, Baisan Dumitru, Ailincai Iulian, Savin Alexandru, Boştină Alexandru, Mihăilă Viorel, Constantin Cristian, Rău Silviu, Cabalorta Dan, Lechea Ionuţ. Antrenor este Romeo Păun, iar manager Viorel Ion. CSA CSS 3 Steaua a caştigat campionatul după ce a trecut cu 17-11 în finala mare de Metrorex. CSS Bîrlad a obţinut bronzul după ce a învins pe CSO Pantelimon. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.