Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: "Il Luce" se gandeşte la Marica

Ziarul de Vrancea
12 iun 2013 411 vizualizări
Antrenorul formaţiei Şahtar Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, că va lua în calcul posibilitatea unui transfer al jucătorului Ciprian Marica numai dacă atacantul nu îşi va găsi o echipă.

Tehnicianul a menţionat însă că Ciprian Marica, al cărui contract cu Schalke 04 a expirat la sfarşitul acestui sezon, a greşit în anul 2007 cand a decis să plece de la Şahtar Doneţk la VfB Stuttgart. "Nu ştiu care este situaţia lui. În cazul în care nu găseşte  o altă echipă, o să luăm şi noi în calcul posibilitatea unui transfer. Părearea mea e că a greşit cand a plecat. Nu era copt pentru campionatul german. A fost mereu piesa a doua în echipele la care a activat", a afirmat Lucescu.

City'us - al patrulea titlu

City’us Tîrgu-Mureş a caştigat marţi seară, cel de-al patrulea titlu de campioană naţională la futsal, după ce a învins, cu scorul de 4-1, echipa Spicom Sf. Gheorghe, în meciul doi al finalei. Golurile formaţiei mureşene au fost înscrise de Bogdan Covaci (de două ori), Cosmin Gherman şi Robert Lupu (minutul 35), iar pentru Spicom a înscris Buydoso. Finala campionatului se dispută după sistemul "cel mai bun din trei meciuri". Pe 18 iunie, City'us poate realiza al patrulea event, după ce va juca finala Cupei Romaniei în compania echipei CSMS  Iaşi.

Remiză de lux pentru haitieni

Reprezentativa Italiei a remizat, scor 2-2, marţi, la Rio de Janeiro, cu Haiti, în ultimele minute ale unui meci de pregătire în vederea Cupei Confederaţiilor. Italienii au deschis scorul în secunda 19 prin Giaccherini, reuşind să-şi mărească avantajul în minutul 27 prin Marchisio. Haitienii au redus din diferenţa datorită golului marcat de Saurel, în minutul 80, din penalti, şi au egalat prin reuşita lui Peguero, din minutul 90. Italia debutează la Cupa Confederaţiilor duminică, în meciul cu Mexic. Cu cateva zile în urmă, naţionala haitiană, în care evoluează Jean-Sonny Alcenat (Petrolul Ploieşti), a fost învinsă de Spania, scor 1-2.

Înlocuitor pentru Ancelotti

Conducătorii grupării franceze Paris Saint-Germain doresc să-l aducă în funcţia de antrenor pe tehnicianul portughez André Villas-Boas, în prezent la Tottenham, pentru a-l înlocui pe Carlo Ancelotti, care vrea să plece la Real Madrid. Decizia conducătorilor echipei franceze de a-i propune postul lui Villas-Boas vine după ce olandezul Guus Hiddink, dorit la PSG, şi-a prelungit contractul cu Anji Mahacikala.  "Interesul PSG pentru Villas-Boas produce un adevărat şoc la Tottenham, care se mai confruntă şi cu o ofertă record de 85 de milioane de lire sterline de la Real Madrid pentru Gareth Bale", scrie The Sun. Andre Villas-Boas, în varstă de 35 de ani, mai are doi ani de contract cu gruparea de pe White Hart Lane. El a condus Tottenham pe locul cinci în Premier League sezonul trecut, cu un record de 72 de puncte.

Milan s-a despărţit de Ambrosini

Mijlocaşul Massimo Ambrosini, în varstă de 36 de ani, care juca la AC Milan din 1995, va părăsi clubul, după ce contractul său nu a fost prelungit, a anunţat gruparea milaneză.  Cu AC Milan, Ambrosini a caştigat de patru ori campionatul Italiei, o dată Cupa Italiei, de două ori Supercupa Italiei, de două ori Liga Campionilor, de două ori Supercupa Europei şi o dată Campionatul Mondial al Cluburilor. El jucat 489 de meciuri pentru AC Milan şi a marcat 36 de goluri. "Regret că ne despărţim de Ambro, este o decizie foarte grea. Şi Ambro este trist, dar la final varsta a contat mai mult ca motivele emoţionale. Ambrosini a fost un mare fotbalist al Milanului. Cred că este un record că a caştigat patru titluri cu patru antrenori diferiţi: în 1995 cu Fabio Capello, în 1999 cu Alberto Zaccheroni, în 2004 cu Carlo Ancelotti, iar în 2011 cu Massimiliano Allegri", a declarat, pentru acmilan.com, administratorul delegat, Adriano Galliani. Conform presei italiene, Ambrosini ar urma să semneze în zilele următoare cu West Ham United.

Senna pleacă în SUA

Mijlocaşul Marcos Senna, în varstă de 36 de ani, fost internaţional spaniol, a plecat de la Villarreal, unde juca de 11 ani, pentru o experienţă în SUA, a anunţat, miercuri, clubul iberic. Villareal nu precizează destinaţia exactă a jucătorului "autentic simbol al «Submarinului Galben»", echipă pentru care a jucat de 363 de ori, ajungand în semifinalele Ligii Campionilor în 2006. Senna, brazilian naturalizat, a jucat cinci meciuri la Euro-2008, competiţie caştigată de Spania. Villarreal a promovat în prima ligă spaniolă la 8 iunie, după un sezon în eşalonul inferior.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.