Sport

CSM Focşani atacă titlul naţional la juniori A1

Dan Chiriac
11 iun 2013 625 vizualizări
Primul pas pentru echipa pregătită de Octavian Bucătaru este barajul inter-judeţean cu Juventus Toflea, joi, de la orele 17.30 u partida va avea loc pe stadionul “Milcovul”

Echipa de juniori A de la CSM Focşani are un program foarte încărcat în următoarele două săptămani. Formaţia focşăneană şi-a stabilit ca obiectiv caştigarea titlului naţional la această categorie de varstă. Ar fi al doilea titlu naţional după cel obţinut în 1986 la juniori B. Între cele două formaţii există şi o legătură. Antrenorul Mihaiu Oprişan era pe bancă şi la turneul de la Buşteni din 1986, dar este şi acum alături de tehnicianul Octavian Bucătaru. Conducerea clubului a fixat un nou obiectiv pentru acest sezon. Sub comanda antrenorului Octavian Bucătaru, CSM Focşani şi-a propus să caştige titlul naţional în campionatul juniorilor A 1. Obiectivul echipei CSM nu pare imposibil de realizat, ţinand cont că jucătorii au experienţa obţinută în campionatele unde au evoluat în anii precedenţi. Elevii lui Octavian Bucătaru pot ajunge să joace o finală naţională la Bucureşti. Primul obstacol pentru focşăneni este campioana judeţului Galaţi, Juventus Toflea. Cele două echipe se vor întalni într-o dublă manşă. Primul meci se va desfăşura maine, de la orele 17.30, pe stadionul “Milcovul” din Focşani. Microbiştii din oraş vor avea ocazia să vadă la lucru singura echipă de fotbal rămasă în Focşani. Partida retur va avea loc duminică, la Ghidigeni, în judeţul Galaţi. Dacă vor trece de acest baraj, focşănenii se vor califica la turneul de zonă. Şedinţa tehnică pentru faza de zonă se va desfăşura luni, 18 iunie, la Bucureşti. Conducerea clubului focşănean şi-a exprimat deja intenţia de a organiza la Focşani, pe stadionul “Milcovul”, această fază a întrecerii. La turneele de zonă vor participa cate cinci echipe, urmand ca învingătoarea să se califice la turneul final, care va avea loc la Mogoşoaia, la baza FRF. Pe 29 iunie sunt programate cele două semifinale ale campionatului naţional, iar a doua zi finalele. Cele mai periculoase adversare pentru echipa focşăneană se anunţă a fi Portul Constanţa, Conpet Ploieşti, Viitorul Bucureşti, Onix Rm. Sărat sau Arrubium Măcin. Partida de maine va fi arbitrată de o brigadă din Bacău formată din Claudiu Goian, Adrian Păduraru şi Vlăduţ Ionaşcu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.