Sport

"E prea multă mizerie în fotbalul romanesc"

Ziarul de Vrancea
11 iun 2013 466 vizualizări
Aceasta spune chiar Cristi Borcea, fostul acţionar dinamovist, precizand că nu va mai reveni în fotbal

Fostul acţionar al FC Dinamo Cristian Borcea a declarat, într-un interviu postat pe site-ul oficial al clubului, că nu ar mai reveni niciodată în fotbal, considerand că vanzarea participaţiei sale la gruparea "alb-roşie" a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua. "Nu am lăsat niciodată loc pentru interpretări, am fost şi sunt omul care spune întotdeauna lucrurilor pe nume! Nu am vorbit cu Ionuţ Negoiţă despre acest subiect pentru că decizia mea este clară. Pe scurt, nu voi reveni la Dinamo! Este prea multă mizerie în Romania, în fotbal! Uitaţi-vă cum se vorbeşte despre oamenii care au făcut ceva pentru fotbalul romanesc: Copos, Iancu, Badea, Turcu, Neţoiu, Porumboiu, Becali şi mulţi alţii. Ieşirea din fotbal reprezintă cea mai bună decizie pe care am luat-o în viaţa mea! Mi-au ajuns procesele şi toate operaţiile pe care le-am suferit!", a declarat Borcea. Fostul acţionar le-a transmis suporterilor dinamovişti să fie alături de actualul patron Ionuţ Negoiţă: "Am o relaţie bună cu Ionuţ Negoiţă! Nici nu ar putea fi altfel pentru că suntem doi dinamovişti care vrem binele clubului, ca să înţeleagă toată lumea! Ionuţ Negoiţă are ceva din inconştienţa pe care am avut-o şi eu cand am intrat în fotbal. Toată suflarea trebuie să fie alături de Ionuţ Negoiţă, să-l susţină fiecare dinamovist cum poate pentru a face performanţă". Referitor la posibilitatea ca fosta conducere a grupării "alb-roşii" să încerce formarea unei noi echipe, Borcea a spus: "Este o prostie! Dinamo nu va avea niciodată două echipe". Cristian Borcea s-a retras din acţionariatul FC Dinamo vara trecută. Acţiunile lui au fost preluate de Ionuţ Negoiţă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.