Sport

VIDEO!!!Adriana Lescovar, ultimul concurs în fruntea clubului de gimnastică

Dan Chiriac
9 iun 2013 1046 vizualizări
Antrenoarea de numele căreia se leagă istoria recentă a gimnasticii din Focşani se va retrage definitiv din activitate u aceasta a primit din partea directorului DST Vrancea un buchet de 36 de trandafiri, numărul anilor dedicaţii sportului de Adriana Lescovar

Adriana Lescovar, de departe unul dintre cele mai cunoscute nume din judeţul Vrancea, îşi va încheia cariera sportivă. Directoarea clubului CSS Gimnastică Focşani a organizat sambătă ultimul său concurs. Chiar dacă Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, dar şi oficialii Federaţiei Romane de Gimnastică au încercat să o convingă pe Adriana Lescovar să continue activitatea de gimnastică, aceasta a rămas fermă pe poziţii. Adriana Lescovar era vizibil emoţionată la concursul organizat sambătă. Nu întamplător, ultimul concurs ales de Adriana Lescovar a fost Memorialul “Sergiu Popa”. “Este omul care m-a adus la gimnastică şi care a condus clubul înaintea mea. Cei de la Federaţie chiar m-au întrebat dacă renunţ şi la cariera de arbitru de gimnastică. Vreau să mă retrag şi cred că sunt oameni care pot veni să-mi ia locul”, a spus Adriana Lescovar. Directoarea clubului de gimnastică a avut şi un discurs emoţionant de rămas bun. “Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, trebuie să fi trist că nu ai făcut ceva remarcabil. Toate lucrurile au un timp al lor, iar 36 de ani înseamnă un timp apreciabil în sistemul educaţional. Am cunsocut eşecul, succesul, gustul dulce şi amar în performanţă. M-am consumat pentru cuvinte aruncate la nervi, mi-am făcut procese de cunştiinţă, am căutat răspunsuri acolo nu erau. Important în viaţă este să-ţi găseşti locul potrivit, să lupţi, să caştigi, să te remarci, să înveţi să pierzi, să şti cand vine timpul să te retragi, să închei o etapă din viaţa ta. Pentru toţi cei cu care viaţa mea s-a intersectat la un moment dat, pentru prietenele mele care mi-au stat alături, pentru cele care m-au părăsit poate prea devreme, pentru toţi...un mare respect şi Rămas Bun!”, au fost cuvintele Adrianei Lescovar. La festivitatea de retragere au venit aproape toţi antrenorii care au lucrat în cei 36 de ani cu Adriana  Lescovar. Doi dintre ei, au ajuns tocmai din Islanda pentru a fi alături de Lescovar. Directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, Daniel Gongu, i-a oferit Adrianei Lescovar un buchet cu 36 de trandafiri, cate unul pentru fiecare din anii de activitate. Postul lăsat liber de Adriana Lescovar va fi preluat interimar de Florin Roşioru. Ulterior, postul de director al CSS Gimnastică Focşani va fi scos la concurs. (Dan CHIRIAC)
Pe platforma WEB a Ziarului de Vrancea puteţi vedea un material de la festivitatea de retragere a Adrianei Lescovar




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.