Sport

Naţional Goleşti a caştigat totul!

Dan Chiriac
9 iun 2013 1201 vizualizări
Naţional Goleşti - Unirea Ţifeşti 4-1 (2-0), în finala Cupei Romaniei, faza judeţeană u goleştenii se pregătesc pentru barajul de promovare în liga a treia care va avea loc la Sfantu Gheorghe

Naţional Goleşti a reuşit eventul cupă-campionat pentru al treilea an consecutiv. Formaţia pregătită de Adrian Toma şi Radu Chiriac s-a impus în ultimul act al fazei judeţene a Cupei Romaniei, în faţa celor de la Unirea Ţifeşti. Goleştenii au dominat partida de la un capăt la altul, dar adversara sa are meritul de a oferi o replică demnă de o finalistă. Golurile partidei au fost marcate de Chivu, Creţu, Bodoc, Dumitriu, respectiv, Totolici. Cele două formaţii au avut următoarea componenţă: Naţional Goleşti: Aldea – Chetreanu, Nechifor, Vlase, Stanciu – Dumitriu (81 Gheorghe), Curteanu (46 Căpăţînă), Chivu, Oltianu (46 Măriuţei) – Creţu (75 Ionuţ Vasile), Sergiu Sava (62 Bodoc). Unirea Ţifeşti: Daniel Corbea – Ciornei, Costea, Parlac, Caragaţă – Voinea, Cioran, Popa (55 Taftă), Enoiu (60 Buruiană) – Cosmin Corbea, Totolici (80 Potîrniche). Partida a fost urmărită din tribune de cateva sute de microbişti, care au aşteptat jumătate de an pentru ca pe stadionul “Milcovul” să se joace din nou un meci de fotbal. În pauza meciului, AJF Vrancea a premiat campioanele judeţene la juniori. La final, Naţional Goleşti a primit şi titlul pentru caştigarea Superligii Vrancei, iar Euromania Dumbrăveni pentru locul întai obţinut în liga a cincea. Au fost acordate şi două premii fair-play, celor de la FC Mărăşeşti – pentru liga a patra şi celor de la Tractorul Năneşti – pentru liga a cincea. Caştigătoarele campionatului au primit echipament sportiv, la fel ca şi învingătoarea campionatului de juniori A, CSM Focşani. Unirea Ţifeşti a beneficiat la randul său de un echipament oferit de AJF Vrancea. Naţional Goleşti se pregăteşte pentru meciul de baraj pentru promovarea în liga a treia. Goleştenii vor juca pe 19 iunie, de la orele 17.30, cu AS Negri, campioana judeţului Bacău. Partida va avea loc pe stadionul municipal din Sfantu Gheorghe. Goleştenii au ocazia să promoveze în liga a treia. De asemenea, Naţional Goleşti va juca în prima fază naţională a Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.