Sport

Claudia Prisecaru, argint la naţionale

Dan Chiriac
9 iun 2013 767 vizualizări
Aceasta a terminat a doua în proba de 3000 de metri obstacole

Atleta Claudia Priesecaru, de la CS Unirea Focşani, a devenit vicecampioană naţională la Campionatele Internaţionale ale Romaniei care au avut loc pe stadionul Dinamo. Sportiva a terminat a doua cursa de 3.000 de metri obstacole. Sportiva focşăneană a fost cea mai tanără sportivă de la această probă, dar a reuşit să urce pe podium. În aceeaşi probă, Nicoleta Coman, legitimată la LPS Focşani a terminat pe poziţia a patra. Sora vicecampioanei naţionale, Corina Prisecaru, legitimată la CS Unirea, a venit pe poziţia a cincea. Vlad Dulcescu, campion naţional la juniori, a terminat pe locul şase cursa de 400 de metri obstacole, la seniori. La naţionale, atletul adjudean Ioan Zaizan, legitimat în prezent la Ştiinţa Bacău, a devenit campion naţional la 1.500 de metri. Atleta Ana Roberta Anghel, pregătită de profesorul Ştefan Munteanu,  a avut o concurenţă foarte puternică în proba de 200 de metri. Încă junioară, Anghel a terminat pe locul 18, cu 27 secunde şi 66 de sutimi. Atleţii prezenţi la naţionale au avut ocazia să se întalnească cu Merlene Ottey, regina sprintului mondial. Multipla medaliată olimpică Merlene Ottey a venit la Bucureşti în calitate de invitat special al Federaţiei Romane de Atletism. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.