Sport

Rugbiştii focşăneni pregătesc turneul final de la Bucureşti

Dan Chiriac
6 iun 2013 477 vizualizări
Echipa sub 19 ani a pierdut ultimul meci din campionat chiar în faţa campionilor de la CSS Gura Humorului

Rugbiştii focşăneni se pregătesc pentru turneul final al campionatului naţional sub 18 ani. Echipa pregătită de Viorel Ion şi Romică Păun a intrat în linie dreaptă pentru faza finală care va debuta pe 10 iunie în capitală. Cele mai bune opt echipe din ţară se vor duela pentru medaliile naţionale pană pe 16 iunie. Participantele vor fi împărţite în două grupe, urmand ca la finalul săptămanii să se desfăşoare şi finalele naţionale. Obiectivul echipei focşănene este obţinerea unei medalii. Generaţia de la LPS are puterea să demonstreze valoarea şcolii focşănene care a obţinut în ultimii ani medalii la toate categoriile de varstă. Echipa focşăneană va pleca spre capitală şi va avea un program variat de pregătire care să-i permită o evoluţie cat mai bună la acest turneu final. Echipa sub 19 ani de la LPS Focşani a încheiat sezonul cu o înfrangere în faţa celor de la CSS Gura Humorului. În ultima etapă a sezonului, gruparea antrenată de Florin Nistor a dispus de LPS Focşani cu scorul de 50-0, după ce la pauză conducea cu 33-0. Eseurile humorenilor au fost semnate de Butnariu şi Chiriac de cate două ori, Plai, Lăcătuşu, Strugariu şi Burda. La capitolul transformări, Plai a punctat de trei ori, iar Lupu de doua ori. Cu 14 victorii şi un egal în 16 meciuri disputate, CSŞ Gura Humorului a devenit astfel campioană naţională, fiind urmată în clasamentul final de Steaua Bucureşti şi Siromex Baia Mare. După ce mult timp au urcat pe podiumul naţional, focşănenii au terminat acest campionat la mijlocul ierarhiei. În urmă cu doi ani, LPS Focşani a fost la un pas de titlul naţional, dar  a pierdut cu 8-3 finala jucată cu Siromex Baia Mare. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.