Sport

Deep Serv - Roberbian, lupta pentru supremaţie la minifotbal

Dan Chiriac
6 iun 2013 1432 vizualizări
Prima manşă a finalei ligii de minifotbal se va juca în această seară u duelul telefoniştilor are loc în finala mică a competiţiei

La acest final de săptămană, la baza sportiva Energosport sunt programate finalele Ligii de minifotbal amator Vrancea, sezonul 2012-2013. În finala competiţiei, campioana en-titre Voinţa Deep Serv va întalni revelaţia acestui sezon, Sporting Roberbian. Viitoarea campioană, cat şi vicecampioana acestui sezon vor reprezenta judeţul Vrancea la turneele naţionale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania. Cele două echipe s-au întalnit în sezonul regulat, dar şi în play-off-ul competiţiei. Sporting a caştigat cu 6-1 şi 3-1 ambele întalniri. Managerul general al Voinţei,Marian Spînu, se aşteaptă la două meciuri foarte echilibrate. “În sport,de-a lungul anilor am învăţat că valoarea unei victorii este direct proporţională cu valoarea adversarului, iar cand vorbim de Sporting vorbim de jucători foarte talentaţi, de un joc de calitate, spectaculos, într-un cuvant, de un adversar redutabil. Faptul că disputăm a treia finală consecutiv, nu cred că mai poate fi catalogat ca o simplă întamplare. Va fi o dublă manşă dificilă, dar frumoasă, cu şanse egale de caştig pentru ambele echipe. Îmi doresc să dăm valoare jocului, nu numai prin spectacol, ci şi prin fair-play. În ceea ce priveşte echipa noastră, sunt convins că băieţii vor da totul pe teren şi că se vor comporta ca adevăraţi campioni. Au un titlu important de apărat”, a spus Spînu.  Cristi Carnu, managerul general de la Sporting aşteaptă un dar de nuntă din partea jucătorilor, avand în vedere că în urmă cu cinci zile s-a căsătorit : "Un alt moment important din viaţa mea ar fi caştigarea campionatului de minifotbal. Băieţii sunt foarte motivaţi, au înţeles ce-mi doresc, iar ca şi dar de nuntă mi-au promis titlul. Momentan le mulţumesc că au trecut peste toate greutăţile acestui sezon şi sunt acolo unde merită. Îmi doresc ca duminică să rupem blestemul şi să facem a doua nuntă. Sper ca împreună cu adversarii noştri să facem o bună propaganda jocului de minifotbal, iar spiritul de fair-play să fie la el acasă", a declarat Cristi Carnu.

Duelul telefoniştilor pentru locul trei

În finala mică a competiţiei, GS Mobile întalneşte Dr.Gsm&Global Proiect. Va fi practic o altă întalnire a marilor ambiţii şi orgolii ale acestui sezon. Locul patru sezonul trecut, echipa manageriată de George Ciobanu speră ca sezonul acesta să prindă bronzul. "Doctorii"şi-au salvat oarecum sezonul prin calificarea în finala mică a competiţiei, după ce anul trecut au caştigat Cupa Romaniei şi au participat la Iaşi la turneul final. Duminică, 9 iunie, sunt programate jocurile retur ale finalelor, urmate de festivitatea de premiere. Primele trei locuri vor fi premiate de organizatori cu cupe, medalii, diplome, echipamente sportive oferite de partenerii tehnici ai Federaţiei de minifotbal din Romania, Joma şi Artimex Sport. Finalistele din play-out vor fi premiate cu un echipament sportiv oferit de Nicuţă Oprea, de la Grande Pizza - Promenada Mall. (Dan CHIRIAC)

Programul jocurilor de vineri 7 iunie :
ora 18  Elvi Trans - Green Team, retur semifinala play-out (1-4 în tur).
ora 19  G.S. Mobile - Dr.Gsm&Global Proiect, manşa tur finala mică.
ora 20  Voinţa Deep Serv - Sporting Roberbian, manşa tur, finala mare

Duminica 9 iunie :
ora 17  Finala PLAY-OUT : FC Pantzer - Green Team/Elvi Trans
ora 18  Finala mică : Dr.Gsm&Global Proiect - G.S.Mobile
ora 19  Finala mare : Sporting Roberbian – Voinţa Deep Serv
ora 20  Festivitatea de premiere



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.