Sport

Naţional Goleşti 2012 are acte pentru a merge la baraj

Dan Chiriac
5 iun 2013 1755 vizualizări
Goleştenii vor juca pe 19 iunie cu AS Negri pentru promovarea în liga a treia.Finala cupei se joacă sambătă pe stadionul “Milcovul”

Caştigătoarea Superligii Vrancei, Naţional Goleşti, a depus ieri, la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea actele necesare participării la barajul de promovare în liga a treia. Goleştenii au făcut dovada constituirii un club de drept privat, sub denumirea de Naţional Goleşti 2012. Clubul goleştean are actele necesare pentru a participa la barajul programat pe 19 iunie în judeţul Covasna. Adversara echipei vrancene va fi AS Negri, echipă ce a caştigat campionatul judeţean din Bacău. Locul de disputare a meciului de baraj urmează a fi stabilit în perioada următoare de reprezentanţii de la AJF Covasna. Cel mai probabil, meciul va avea loc la Zagon sau la Sf. Gheorghe. Pană atunci, goleştenii se pregătesc pentru finala Cupei Romaniei. Sambătă va avea loc finala Cupei Romaniei, faza judeţeană la fotbal. Naţional Goleşti, după ce a caştigat campionatul, va întalni în ultima fază pe Unirea Ţifeşti. Partida va avea loc sambătă 8 iunie pe stadionul “Milcovul”, cu începere de la orele 18.00. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea va premia la finalul partidei toate campioanele judeţene din sezonul 2012/2013. Naţional Goleşti va primi titlul pentru caştigarea Superligii Vrancei, iar Euromania Dumbrăveni pentru locul întai obţinut în liga a cincea. La juniori, CSM Focşani a obţinut titlul la categoriile C, D, E şi Memorialul “Gheorghe Ene”, iar Viitorul Focşani la Memorialul “Gheorghe Ola”. Cu această ocazie vor fi premiaţi şi antrenorii echipelor care au obţinut cele mai bune rezultate în acest an. Vor fi acordate şi două premii fair-play, celor de la FC Mărăşeşti – pentru liga a patra şi celor de la Tractorul Năneşti – pentru liga a cincea. Arbitrii celor două finale vor fi premiaţi la randul lor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.