Sport

Juniorii C de la CSM Focşani joacă la turneul de zonă

Dan Chiriac
4 iun 2013 467 vizualizări
Azi va debuta la Ramnicu Sărat turneul de zonă al campionatului naţional al juniorilor C. Echipa CSM Focşani, campioana judeţului Vrancea, va juca într-o gurpă de cinci pentru calificarea la faza finală.

Adversarele echipei focşănene vor fi formaţiile Oţelul Galaţi, Unirea Slobozia, Farul Constanţa şi Onix Rm. Sărat. Focşănenii vor debuta azi, de la orele 17.00, în compania echipei locale. Maine, tot de la orele 17.00, CSM Focşani va da piept cu Farul Constanţa. Focşănenii vor avea apoi două zile de pauză, urmand ca duminică şi luni să joace cu Oţelul Galaţi şi Unirea Slobozia. Echipa pregătită de Alin Samoilă şi Puiu Oprişan speră într-o evoluţie cat mai bună, în condiţiile în care mulţi dintre componenţii formaţiei au jucat anul trecut la turneul semifinal de la Constanţa şi au terminat campionatul naţional pe poziţia a cincea. Grupele de la CSM Focşani au obţinut o altă victorie în turneele de juniori. Grupa 2004 s-a impus la Cupa Stars Brăila. Echipa pregătită de Orlando Donciu a obţinut următoarele rezultate: 1-1 cu Steaua Dunării Galaţi, 3-1 cu Junior Galaţi, 3-1 cu Corona Braşov, 4-0 cu Oţelul Galaţi şi 4-0 cu Stars Brăila. Micuţii jucători au fost premiaţi de Bănel Nicoliţă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.