Sport

Prosport a caştigat Cupa Verona

Dan Chiriac
4 iun 2013 3774 vizualizări
Clubul focşănean a participat la un turneu de copii în Italia

Grupa 2005 antrenată de Adrian Schineşte şi Stan Rodinel a caştigat finala cu scorul de 3-0 în faţa italienilor de la Polisportiva La Vetta Verona.
Competiţia s-a desfăşurat la grupele 2004-2005 şi 2005-2006. Au participat următoarele echipe: CS Sommacampagna, Chievo, Gardolo, Bussolelngo, La Vetta, Garda, Pieve Sport Floriano, Hellas Verona, Volargne şi Prosport Focşani. "Au fost cinci meciuri foarte tari. S-a jucat în sistemul de 6^1 pe jumătate de teren cu porţi de 5x2. Copiii s-au întrecut pe sine. Au trecut cu bine peste emoţiile inerente şi au caştigat toate meciurile. Efortul a fost susţinut şi toţi copiii merită felicitaţi pentru rezultate obţinute. Turneul la care am participat se află la cea de a treia ediţie si se bucură de un real interes în Italia", spune preşedintele Laurenţiu Muscalu. Lotul de jucatori-Prosport Focşani grupa 2005: Andrei Chiriac, Iulian Livadaru, Edy Baniţă, Răzvan Mihalache, Alex Abeaboeru, Alex Bucur, Andrei Hărabor, George Ardeleanu, Eduard Pană, Alesio Croitoru, Ionuţ Postolache, Mihnea Constandache, Edy Răileanu, Alex Agache, Alex Hristache, David Gorgan, Claudiu Teodorescu şi Daniel Tatu. Antrenori: Adrian Schineşte, Rodinel Stan şi Lazăr Gabriel. Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copii cu varste cuprinse între 3 şi 10 ani, născuţi în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 si 2003. Pentru informaţii suplimentare sunaţi la telefonul mobil 0754.929.159. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.