Sport

Planuri măreţe la tunari

Ziarul de Vrancea
3 iun 2013 408 vizualizări
Arsenal vrea să-l aducă pe Wayne Rooney şi pe Cesc Fabregas

Managerul Arsenal Londra, Arsène Wenger, a declarat, într-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera că nu exclude posibilitatea de a-l transfera pe atacantul formaţiei Manchester United, Wayne Rooney, dar şi să-l readucă pe Cesc Fabregas de la FC Barcelona. Francezul este un fan declarat al lui Wayne Rooney, considerandu-l cel mai bun jucător englez pe care l-a văzut şi a menţionat că nu ar putea rezista tentaţiei de a face o ofertă pentru atacantul de 27 de ani. "Rooney ar putea fi un jucător interesant pentru oricine din lume, cine l-ar refuza? Prima provocare a lui David Moyes cand va merge la Manchester este să rezolve problema dintre el şi Rooney. Vom vedea însă dacă va fi aşa. Va fi interesant să vedem cum va rezolva această problemă", a spus Wenger. Un eventual transfer al lui Rooney la Arsenal, ar fi "răspunsul" "tunarilor" pentru faptul că United l-a achiziţionat anul trecut pe Robin van Persie.
Arsène Wenger nu exclude nici posibilitatea de a-l readuce pe Cesc Fabregas (26 de ani), care a fost transferat de FC Barcelona în urmă cu două sezoane, mai ales că Arsenal are prima opţiune la vanzarea mijlocaşului care a mai evoluat pentru formaţia londoneză între 2003 şi 2011. "Cred că la acest moment lui Fabregas îi lipseşte încrederea pentru că nu este titular de bază al echipei. Cesc este un jucător pasional, un jucător cu mare calitate, iar cel mai dureros lucru pentru el este că nu joacă în fiecare meci", a completat Wenger. Un alt jucător aflat în atenţia londonezilor este internaţionalul kenyan al formaţiei Celtic Glasgow, Victor Wanyama (21 de ani), potrivit unui fost antrenor de al mijlocaşului. "Tatăl lui Victor mă sună în fiecare săptămană şi îmi spune că Arsenal este foarte interesat să îl cumpere. Wenger a discutat cu cei de la Celtic în urmă cu o lună iar părinţii săi doresc ca el să se transfere la Arsenal în detrimentul altor cluburi", a declarat Jean-Marie Abeels pentru Daily Mail.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.