Sport

Preşedintele AJF Vrancea pleacă în Germania, la un seminar UEFA

Ziarul de Vrancea
31 mai 2013 477 vizualizări
Dan Dumitru participă împreună cu şefii de AJF-uri din ţară la o întrunire a forului european ce va începe luni

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, va pleca luni în Germania la un seminar organizat de UEFA. Forul european a invitat la acest congres reprezentanţii din mai multe ţări europene. Activităţile urmează să se desfăşoare la o bază UEFA din Germania, situată între oraşele Dortmond şi Dusseldorf. La această întrunire vor merge preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal din toată ţara. Pană atunci, şefii fotbalului judeţean vor lua parte, azi, la Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal, unde se vor discuta ultimele probleme ale fotbalului romanesc. Totodată, întreaga delegaţie va asista în această seară la finala Cupei Romaniei, care va avea loc pe Arena Naţională. Cu începere de la orele 20.45, Petrolul Ploieşti şi CFR Cluj se vor duela pentru al doilea trofeu intern al anului. Petrolul şi-a asigurat deja prezenţa în Europa League, în timp ce clujenii nu pot ajunge în cupele europene decat în cazul în care vor caştiga cupa.

Semifinalele cupei judeţene se joacă azi şi maine

Azi şi maine au loc partidele din cadrul semifinalelelor Cupei Romaniei, faza judeţeană lafotbal. Partidele au fost programate sambătă şi duminică. Partida formaţiei Euromania Dumbrăveni a fost programată o zi mai tarziu, în condiţiile în care echipa de juniori a acestui club va disputa sambătă semifinala campionatului judeţean de juniori A 1. Naţional Goleşti, după ce a caştigat campionatul, are şansa de a realiza eventul pentru al treilea an consecutiv. Primul obstacol este echipa FCM Adjud, care a reuşit în acest sezon două surprize eliminand pe Energia Vulturu şi Foresta Gugeşti. Adjudenii pot furniza o surpriză dacă se vor mobiliza şi vor juca la adevărata valoare. Semifinala a doua va opune pe Unirea Ţifeşti şi Euromania Dumbrăveni. Meciul va avea loc duminică, de la orele 11.00, pe stadionul din Panciu. Meciul este deschis oricărui rezultat, ambele echipe avand în componenţă jucători care în anii precedenţi au evoluat în liga a treia la CSM Focşani şi FC Panciu. Finala fazei judeţene se va disputa pe 8 sau 9 iunie.
Programul meciurilor din semifinalele Cupei Romaniei - 
Sambătă 1 iunie - orele 18.00 Naţional Goleşti - FCM Adjud – stadion “Florin Jelea” Goleşti
Duminică 2 iunie - orele 11.00: Unirea Ţifeşti - Euromania Dumbrăveni – stadion orăşenesc Panciu
Neprezentarea echipelor atrage penalizarea cu şase puncte în play-off sau play-out şi o amendă stabilită conform regulamentului. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, cate 160 de lei de fiecare echipă. Dacă la finalul meciului scorul este egal, se vor juca două reprize de prelungiri a 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.