Sport

Peste 400 de suporteri focşăneni au participat la sărbătoarea titlului 24

Dan Chiriac
29 mai 2013 609 vizualizări
Fan Club Steaua Mărăşeşti şi ultra Boys Focşani au participat marţi seara la un show incendiar organizat pe Arena Naţională

Peste 400 de suporteri focşăneni au participat marţi seara la petrecerea titlului 24 obţinut de cea mai titrată echipă din Romania, Steaua Bucureşti. În tribunele Arenei Naţionale s-au aflat suporteri de toate varstele, focşănenii fiind plasaţi în toate zonele stadionului. Fanii focşăneni au plecat încă de la primele ore ale dimineţii spre capitală, după ce şi-au procurat biletele prin internet. De altfel, reprezentanţii unei firme de curierat din Focşani ne-au precizat că au fost virate aproape 400 de bilete în tot judeţul pentru partida dintre Steau şi FC Braşov. Fanii au asistat la unul dintre cele mai frumoase spectacole organizate în ultimii ani pe un stadion din Romania. Interesant este faptul că gazonul Arenei Naţionale nu a arătat prea bine, efectele concertului Depeche Mode din urmă cu o săptămană fiind încă vizibile. Mulţi dintre microbişti nu au părăsit stadionul nici măcar după festivitatea de premiere, aşteptand ca jucătorii favoriţi să se urce în autocarul descoperit. În tribunele Arenei Naţionale au fost prezenţi membrii Fan clubului Steaua Mărăşeşti, care s-au aşezat la Peluza Sud, dar şi cei de la Ultra Boys Focşani, care au stat în tribuna întai. Fanii focşăneni au luat parte apoi şi la sărbătorea din Piaţa Constituţiei, unde peste 500 de fani stelişti au fost aplaudaţi de suporteri. Totul s-a încheiat cu un foc de artificii.

Titlul i-a fost dedicat lui Becali

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat sezonul 2012/2013 al Ligii I cu o victorie la scor, 4-0 cu FC Braşov. Astfel, bucureştenii au intrat în posesia celui de-al 24-lea titlul naţional. Componenţii echipei Steaua au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la finalul meciului. Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat că acest titlu trebuie dedicat finanţatorului Gigi Becali. “Este ceva incredibil. Mă bucur că am avut ataţia oameni langă noi. Regret că lipseşte un om, îi dedic lui, celor trei fete, mamei şi soţiei lui acest titlu. Ne-a fost greu dar trebuie să trecem peste asta pentru oamenii care ne iubesc şi iubesc această echipă”, a declarat Reghecampf, la DigiSport. Interesant este că fanii stelişti nu au reacţionat în nici un fel la arestarea patronului Gigi Becali. Pe tot parcursul meciului, numele acestuia nu a fost amintit nici în scandările galeriei, nici printr-un banner afişat pe stadion. Mai mult, în momentul în care MM Stoica a pomenit numele lui Gigi Becali, o parte dintre fani au fluierat copios, semn că aceştia nu au uitat contrele violente pe care le-au avut în ultimii ani cu patronul Gigi Becali. Pană acum, 50 trofee interne a caştigat Steaua, printre care 24 de tilturi, 21 de cupe şi 5 supercupe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.