Sport

Grigoraş ameninţă cu plecarea

Ziarul de Vrancea
29 mai 2013 381 vizualizări
Tehnicianul Oţelului nu mai acceptă jucători neplătiţi la echipă şi spune că nu va pleca * conducătorii grupării speră să-l convingă să renunţe în ceasul al doisprezecelea

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, marţi seară, înaintea meciului cu Dinamo, din ultima etapă a Ligii I, că nu va mai continua la conducerea tehnică a echipei Oţelul Galaţi, deoarece nu au fost respectate promisiunile pe care i le-au făcut oficialii grupării. "Am luat deja hotărarea că voi pleca, i-am înştiinţat pe cei de la club. Este greu să faci performanţă în condiţiile în care nu se respectă promisiunile. Eu am venit să mă bat la cupele europene, nu să scap echipa de la retrogradare. Poate totuşi lucrurile se vor schimba în ceasul al doisprezecelea", a spus Petre Grigoraş la DigiSport, informează prosport.ro. Petre Grigoraş a preluat Oţelul în pauza competiţională din iarnă. În aceeaşi seară., directorul general al Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, şi-a manifestat convingerea ca Petre Grigoraş: "Vă asigur că Grigoraş nu va pleca. Am semnale din partea patronului că încet-încet lucrurile se vor îndrepta. Sunt datorii la jucători, sperăm ca pană la reunire să se achite şi Grig să continue cu noi", a declarat Răducan după meciul cu Dinamo, pierdut de Oţelul, scor 0-1, în Liga I. Petre Grigoraş speră să găsească o cale de reziliere amiabilă a contractului: "În condiţiile în care sunt datorii la jucători, sunt probleme mari din punct de vedere financiar, eu nu mai pot continua. Am venit aici pentru altceva, să ne batem la cupe europene. În cazul în care nu se va rezolva nimic, voi pleca. Momentan sunt încă sub contract cu Oţelul, dar cred că se va găsi o cale de a putea pleca". Formaţia Dinamo a încheiat cu victorie sezonul 2012/2013 al Ligii I, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, în etapa XXXIV-a, ultima a Ligii I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.