Sport

Fetele se pregătesc să formeze prima echipă de fotbal din Vrancea

Dan Chiriac
27 mai 2013 882 vizualizări
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a organizat sambătă, pe terenul sintetic de la CS Unirea Focşani, o nouă acţiune în cadrul Programului “UEFA Grassroots”.

11 fete, printre care şi două eleve de la Centrul de Incluziune “Elena Doamna”, au jucat fotbal în vederea alcătuirii selecţionatei judeţene Vrancea. De pregătirea fetelor se ocupă antrenorul Nicolae Petrea, care a jucat într-una din cele două formaţii . Cateva fete, printre care şi cele de la “Elena Doamna”, au arătat reale calităţi fotbalistice. Astfel de acţiuni vor continua. Fetele interesate pot veni în fiecare sămbătă dimineaţă, de la orele 10.00, la terenul sintetic din Sud. Înscrierile pentru această acţiune se pot face şi pe reţeaua Facebook, acolo unde a fost creat un grup al fotbalului feminin din Vrancea. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.