Sport

Naţional Goleşti, campioană pentru al treilea an la rand

Dan Chiriac
26 mai 2013 1031 vizualizări
Echipa condusă de Adrian Toma şi Radu Chiriac va juca cu AS Negri pentru promovare în liga a treia u partida va avea loc pe 19 iunie, în Covasna

Naţional Goleşti a devenit pentru al treilea an la rand campioana judeţului Vrancea. Goleştenii aveau nevoie de un punct în ultimul meci jucat sambătă în compania celor de la FC Mărăşeşti. Partida a fost un adevărat tur de forţă pentru gazde, care au marcat gol după gol şi s-au impus cu 12-2. Oaspeţii au venit cu doar 11 jucători şi au crezut în şansa lor doar cateva minute, după ce au egalat la unu. Naţional Goleşti şi-a aflat vineri şi adversara de la meciul de baraj pentru promovare în liga a treia. Vrancenii vor întalni pe AS Negri, campioana judeţului Bacău. Partida va avea loc pe 19 iunie, cu începere de la orele 17.30 şi va fi organizată de AJF Covasna. Meciul s-ar putea disputa la Tg. Secuiesc, Sf. Gheorghe sau Zagon. Ocupanta locului doi, Energia Vulturu, nu a reuşit un final de sezon prea bun, fiind învinsă de Selena Jariştea, 3-2. Oaspeţii şi-au asigurat prin această victorie prezenţa pe treapta a treia a podiumului. Locul patru le-a revenit celor de la AS Cîmpineanca, care s-a impus fără joc în faţa celor de la Foresta Ggueşti, care nu s-au prezentat la meci. Pe următoarele poziţii s-au situat Victoria Gugeşti, Foresta Gugeşti, Doctor GSM Suraia şi FC Mărăşeşti. În play-out, echipele aflate în lupta pentru poziţiile 3-5 s-au impus pe linie, astfel încat situaţia în clasament a rămas identică. Voinţa Cîrligele s-a salvat, iar Dinamo Tătăranu şi Voinţa Slobozia Ciorăşti pot avea emoţii pentru rămanerea în liga a patra. FCM Adjud rămane la randul său cu o şansă de salvare, dacă Naţional Goleşti va promova în liga a treia. Ocupantele locurile 4 şi 5 în play-out pot retrograda dacă în sezonul  viitor se vor înscrie în campionat echipele CSM Focşani şi FC Panciu, retrase din campionatul ligii a treia în sezonul trecut. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Superligă
Play –off:
AS Cîmpineanca - Foresta Gugeşti 3-0 neprezentare
Energia Vulturu – Selena Jariştea 2-3
Naţional Goleşti – FC Mărăşeşti 12-2
Victoria Gugeşti - Doctor GSM Suraia 2-2
Play-out:
Podgoria Coteşti - Unirea Ţifeşti 2-2
Voinţa Cîrligele – Voinţa Odobeşti 3-1
Dinamo Tătăranu - FCM Adjud 3-0 neprezentare
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Flacăra Urecheşti 4-1 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.