Sport

Papagalul din Ghencea

Ziarul de Vrancea
23 mai 2013 411 vizualizări
Mihai Stoica a primit, împreună cu Laurenţiu Reghecampf, puteri maxime la Steaua, din partea patronului aflat în puşcărie * la toate întrebările ziariştilor, Meme a răspuns cu aceeaşi propoziţie greu de înţeles Managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica, a transmis la ieşirea din penitenciarul Rahova un mesaj al lui Gigi Becali, în care acesta anunţă că Steaua va fi condusă în lipsa sa de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi de el însuşi, "cu putere maximă".

Stoica şi Reghecampf l-au vizitat, ieri, la pranz, pe Gigi Becali, întalnirea dintre cei trei durand aproximativ o oră şi 15 minute. "Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oameni din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face în nume propriu. Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvant şi îşi va respecta cuvantul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. În rest, orice întrebare îmi puneţi răspunsul este acelaşi: Gigi Becali se cheamă el", a declarat Stoica la ieşirea din penitenciar. Şi într-adevăr, la întrebările numeroase puse de reporteri, răspunsul a fost acelaşi: reprezentanţii mass-media prezenţi în faţa penitenciarului l-au întrebat pe oficialul stelist dacă petrecerea de final pentru sărbătorirea caştigării titlului va mai avea loc, dar acesta a răspuns: "Gigi Becali se cheamă el". Ziariştii i-au mai adresat şi alte întrebări, însă răspunsul a fost identic, managerul refuzand să explice înţelesul acestei expresii. Laurenţiu Reghecampf nu a dorit să discute cu reprezentanţii mass-media.
George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.