Sport

"Vreau să fiu om de bază la West Ham"

Ziarul de Vrancea
22 mai 2013 444 vizualizări
Spune fundaşul Răzvan Raţ, după ce a semnat cu echipa "ciocănarilor"

Fotbalistul roman Răzvan Raţ, transferat recent la West Ham United, a declara, că îşi doreşte să devină un jucător de bază la formaţia londoneză. "Sunt trei luni de cand suntem în discuţii cu West Ham şi sunt foarte bucuros că am ajuns în campionatul Angliei pe care eu îl consider cel mai puternic din Europa. Important pentru mine este să îmi fac treaba şi să nu dezamăgesc. Vreau să fiu un om de bază la West Ham, ceea ce cred că se va şi întampla pentru că îmi doresc foarte mult acest lucru", a declarat Raţ, la postul Sport.ro. Răzvan Raţ a explicat că a discutat la ultima acţiune a echipei naţionale cu Gabriel Tamaş, fundaş care evoluează în Premier League la West Bromwich. "Am vorbi cu Gabi Tamaş la ultima acţiune a naţionalei, dar nu foarte mult. Nu pot spune că mi-a dat sfaturi pentru că în acel moment nu era ceva sigur, pur şi simplu am vorbit despre cum e în Anglia şi ce se întamplă acolo", a adăugat Raţ.
Fundaşul a menţionat că şi gruparea franceză Olympique Marseille a intenţionat să îl achiziţioneze în pauza competiţională din iarnă dar la acel moment Şahtar Doneţk nu a dorit să îi dea drumul. "Olympique Marseille m-a vrut foarte tare în iarnă, apoi interesul lor a reapărut acum, dar nu cu aceeaşi intensitate. !n iarnă cei de la Marseille au insistat pană în ultimul moment, preşedintele lor a discutat şi cu Mircea Lucescu şi a încercat să mă transfere. Însă la acel moment era foarte mare nevoie de mine la Şahtar pentru că urmau partidele cu Borussia Dortmund din Liga Campionilor şi nu au vrut să mă lase să plec", a afirmat fundaşul, care spune că a avut în zece ani, de cand joacă la Şahtar mai multe oferte de transfer, inclusiv din Anglia.  În varstă de 32 de ani, Raţ devine al treilea roman care joacă la West Ham, după Florin Răducioiu şi Ilie Dumitrescu. Potrivit site-ului oficial al clubului West Ham United, Răzvan Raţ a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă doi sau trei ani.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.