Sport

Serena a zis stop!

Ziarul de Vrancea
19 mai 2013 402 vizualizări
Simona Halep s-a oprit în semifinalele turneului de la Roma, unde a fost învinsă de jucătoarea numărul 1 a momentului * Tecău şi Mirnîi n-au putut depăşi pe fraţii Bryan

După un parcurs senzaţional pentru o jucătoare romană de tenis, Simona Halep (64 WTA) a părăsit turneul de 2,369 milioane de dolari de la Roma. În faţa unei jucătoare întotdeauna greu de învins şi aflată într-o formă de zile mari, Simona a fost învinsă cu 3-6, 0-6, deşi a început meciul spectaculos şi a reuşit şi un break la începutul primului set.  "Halep merită de deplin aplauze pentru că a fost revelaţia turneului" a notat Gazzetta dello Sport după meciul dintre romancă şi Serena Williams. Simona Halep şi Serena Williams s-au mai întalnit o dată, la ediţia din 2011 a turneului de Wimbledon, în turul doi, cand s-a impus tot jucătoarea americană, scor 3-6, 6-2, 6-1. Participarea în semifinalele turneului din categoria Premier, cea mai bună performanţă din cariera Simonei Halep, i-a adus acesteia 395 de puncte WTA şi un premiu de 85.835 de euro, cu care depăşeşte suma de un milion de dolari caştigată din tenis.Pentru Serena Williams, aceasta a fost a 23-a victorie consecutivă, sportiva americană îmbunătăţindu-şi recordul personal. Williams a caştigat ultimele trei turnee la care a participat, Miami, Charleston şi Madrid, şi două meciuri de Fed Cup cu Suedia. Ea nu s-a oprit aici, chiar dacă a avut o finală grea, cu favorita numărul 3, Viktoria Azarenka (Belarus), care a caştigat şi ea comod, scor 6-0, 7-5, semifinala cu italianca Sara Errani (nr. 7). Finala a fost caştigată de Serena cu 6-1, 6-3.
În semifinale la Foro Italico a fost prezent şi dublul Horia Tecău/Max Mirnîi (Romania/Belarus). Horia şi Max n-au reuşit să treacă de marii favoriţi, americanii Bob şi Mike Bryan. După o oră şi 24 de minute, gemenii americani s-au impus cu 6-4, 7-6, 10-3, care a caştigat şi turneul, învingand în finală cu 6-2, 6-3 perechea indiană Mahesh Bhupathi / Rohan Bopanna. În semifinalele turneului masculin, Rafael Nadal l-a învins cu 6-2, 6-4 pe cehul Tomas Berdych, al şaselea favorit, iar elveţianul Roger Federer a dispus de revelaţia turneului, francezul Benoît Paire, scor 7-6, 6-4. Clasica finală Nadal - Federer a fost caştigată sever de spaniol, cu 6-1, 6-3.
Finala de dublu feminin a revenit cuplului Hsieh Su Wei / Peng Shuai (Taiwan / China), scor 4-6, 6-3, 10-8 cu marile favorite Sara Errani / Roberta Vinci (Italia).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.