Sport

Am terminat cu Mondialele

Ziarul de Vrancea
17 mai 2013 489 vizualizări
Romania nu mai are niciun jucător în competiţie la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Paris-Bercy, după patru zile de concurs

La simplu, Adrian Crişan a fost învins în turul II de egipteanul Omar Assar cu scorul 3-4,  iar Daniela Dodean a fost eliminată în turul al III-lea (şaisprezecimi de finală) de Shen Yanfei (Spania), cu 2-4. La dublu masculin, Adrian Crişan şi Andrei Filimon a fost învinşi în şaisprezecimi (turul II) de japonezii S. Kishikawa/Jun Mizutani, cu 0-4.

Rapidul Greciei

Formaţia AEK Atena, retrogradată în eşalonul secund din Grecia luna trecută, a anunţat, că nu va putea evolua în această ligă în sezonul viitor din cauza situaţiei financiare, ceea ce înseamnă că va ajunge automat în al treilea eşalon. AEK a încheiat campionatul Greciei pe locul 15, penultimul, clasare în urma căreia a retrogradat în liga a doua pentru prima dată în istorie. Sezonul trecut, Comisia de Disciplină a federaţiei elene i-a retras clubului din Atena trei puncte, din cauza violenţelor ce au dus la întreruperea unui meci. De asemenea, gruparea a fost amendată cu 11.000 de euro şi va începe campionatul viitor cu două puncte penalizare. Situaţia financiară a AEK Atena a devenit în ultimii ani catastrofală din cauza crizei ce a afectat Grecia, ajungandu-se să i se interzică echipei elene să participe la cupele europene în 2012 şi formaţia fiind nevoită să renunţe la jucătorii-vedetă. Clubul are un deficit de 35 de milioane de euro.

PSG vrea să-l întoarcă pe Beckham

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser El-Khelaifi, a declarat, ieri, că discută cu fotbalistul David Beckham, care şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului, pentru ca englezul să rămană implicat în gruparea pariziană. "El este foarte interesat de ideea de a rămane implicat în acest proiect, în care crede. Discutăm", a spus preşedintele PSG într-o conferinţă de presă prilejuită de prelungirea cu cinci ani a contractului de sponsorizare cu compania aeriană Fly Emirates. "David şi-a anunţat decizia joi, astfel că avem timp. Sperăm să ajungem la un acord. I-am spus că poarta e deschisă şi vom vedea cum îl putem implica", a adăugat El-Khelaifi.

Ce-aveţi cu Balotelli?

Fostul tehnician al echipei AS Roma, Zdenek Zeman, a declarat că fotbalistul formaţiei AC Milan, Mario Balotelli, este fluierat pe stadioane din cauza comportamentului său, nu a culorii pielii. "Publicul nu îl fluieră mereu pe Balotelli pentru că are pielea de altă culoare. Comportamentul său este cel care provoacă reacţii. Dacă îl fluieră pe Francesco Totti pe stadioane şi îl insultă, este acelaşi lucru", a spus Zeman la postul de radio RTL 102.5. "Din nefericire, unii vizează şi culoarea pielii. Însă alţi jucători de culoare de la Milan nu sunt trataţi la fel. Cei care se comportă frumos nu păţesc nimic", a adăugat Zeman. Component al naţionalei Italiei, Balotelli a declarat miercuri că data viitoare cand va auzi o scandare rasistă la adresa sa va părăsi terenul.

Abandonuri în Turul Italiei

Britanicul Bradley Wiggins, caştigătorul Turului Franţei în 2012, şi canadianul Ryder Hesjedal, care s-a impus în Turul Italiei anul trecut, s-au retras vineri dimineaţă din competiţia italiană, înainte de startul etapei a 13-a, din cauza unor probleme medicale. Wiggins, care ocupa locul 13 în clasamentul Turului Italiei, a suferit "o agravare a unei infecţii pulmonare", după cea de-a 12-a etapă desfăşurată pe ploaie. "L-am monitorizat pe Bradley noaptea şi în această dimineaţă am decis să îl retragem din competiţie, după ce am discutat cu medicul echipei. Infecţia sa pulmonară s-a agravat şi sănătatea sportivilor noştri este întotdeauna cea mai importantă. Bradley ar fi vrut să continue, dar pur şi simplu nu poate să facă asta, din considerente medicale", a declarat managerul general al echipei Sky, Dave Brailsford. Ryder Hesjedal, component al echipei Garmin, a declarat că a avut probleme de la contratimpul din Turul Italiei şi că încă nu se ştie exact despre ce este vorba. "S-ar putea să fie un virus sau să fie alergii. Starea mea de sănătate s-a înrăutăţit. Etapa de joi a fost prea mult pentru mine. Este timpul să plec acasă şi să mă fac bine", a afirmat canadianul care ocupa locul 37 în clasamentul competiţiei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.