Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Lobonţ rămane la Roma

Ziarul de Vrancea
16 mai 2013 444 vizualizări
Portarul Bogdan Lobonţ va semna săptămana viitoare prelungirea contractului cu gruparea AS Roma, informează presa italiană, care precizează că romanul a ajuns la un acord cu oficialii clubului roman privind o nouă înţelegere

Presa italiană îl citează pe jurnalistul Gianluca Di Marzio, care a anunţat pe site-ul său oficial, că portarul roman şi AS Roma au ajuns la un acord în privinţa tuturor aspectelor, mai puţin în ceea ce priveşe perioada, romanii dorind pană în 2015, iar Lobonţ pană în 2016. "Totuşi, această problemă poate rezolva în următoarele zile, iar semnarea noului acord este prevăzută săptămană viitoare", scrie presa italiană.

Craioveanu, beat la volan

Fostul fotbalist Gheorghe Craioveanu a fost condamnat la plata unei amenzi de 1.800 de euro şi i-a fost suspendat permisul pentru 20 de luni, după ce poliţia spaniolă l-a surprins conducand sub influenţa băuturilor alcoolice, informează agenţia EFE. Sentinţa a fost dictată de un tribunal din Castellon, iar Craioveanu a acceptat pedeapsa primită. Fost jucător al Universităţii Craiova, Gheorghe Craioveanu a evoluat în Spania, ţară în care s-a stabilit, la echipele Real Sociedad, Villarreal şi Getafe, între 1995 şi 2006. Craioveanu, în varstă de 44 de ani, a revenit în activitate în acest an, după ce a semnat un contract cu echipa CF Vilafames, din grupa I a campionatului Primera Regional.

Avram şi Ţerbea au fost achitaţi

Fostul şef al arbitrilor Vasile Avram, omul de afaceri Sorin Ţerbea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul de corupţie din arbitraj au fost achitaţi, potrivit deciziei luate miercuri de Curtea de Apel Bucureşti. Surse oficiale au declarat miercuri seară, pentru MEDIAFAX, că toate persoanele judecate în dosarul corupţiei din arbitraj au fost achitate de instanţă pentru acuzaţiile aduse de Direcţia Naţională Anticorupţie. Judecătorul a decis şi ridicarea sechestrelor puse pe bunurile inculpaţilor şi a altor măsuri dispuse în dosar. Hotărarea de miercuri a Curţii de Apel poate fi atacată cu recurs la instanţa supremă.


Parizienii se luptă pentru Ronaldo
Cotidianul L'Equipe a scris, joi, că gruparea Paris Saint Germain pregăteşte o ofertă pentru transferul atacantului Cristiano Ronaldo în această vară, fiind dispusă să plăteacsă o sută de milioane de euro clubului Real Madrid şi 18 milioane de euro net pe an fotbalistului portughez. Totodată, PSG este dispusă să accepte rezilierea contractului antrenorului Carlo Ancelotti, dorit de Real, numai dacă madrilenii se aşează la masa tratativelor pentru Ronaldo. La randul lor, spaniolii de la Marca au scris că preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, nu este dispus să se despartă de cel mai valoros jucător al său. Contractul lui Ronaldo cu gruparea madrilenă expiră în 2015, dar fotbalistul nu doreşte prelungirea lui, a adăugat sursa citată. Pe de altă parte, într-o declaraţie acordată L'Equipe, Ancelotti a estimat la 50 la sută şansele să continue la Paris în sezonul viitor şi a precizat că va avea o înlanire, vineri, pe această temă, cu preşedintele PSG, Nasser al-Khelaïfi. El a negat faptul că ar fi negociat deja cu conducerea clubului din capitala Spaniei preluarea echipei antrenate acum de José Mourinho.

Braşovenii fac grevă
Jucătorii echipei FC Braşov au refuzat, joi dimineaţă, să se antreneze, din cauza restanţelor financiare pe care clubul le are faţă de ei, aceştia fiind decişi să nu facă deplasarea pentru meciul cu Pandurii din etapa a XXXII-a a Ligii I, dacă nu li se vor achita măcar o parte din bani. Surprins de gestul jucătorilor, patronul Ioan Neculaie a declarat că nu acceptă un astfel de protest după ce a făcut efortul de a plăti 600.000 de euro pentru ca echipa să obţină licenţa. "Nici nu stau la discuţii. îi voi trimite la echipa a doua pe toţi sau pe cei care au fost «capii» acestei mizerii. Sunt restanţe de trei luni, mai puteau aştepta pentru că nu se punea problema să nu îşi ia banii pînă la urmă. Nu îmi vine să cred. Nu voi accepta sub nici o formă aşa ceva. Măsurile vor fi drastice", a spus Ioan Neculaie. Ulterior, trei jucători de la FC Braşov, Nuno Viveiros, Cristian Ionescu şi Lucian Munteanu au fost trimişi la echipa secundă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.