Sport

MOZAIC STIRI ECONOMICE: Marinescu stă şase luni

Ziarul de Vrancea
15 mai 2013 463 vizualizări
Mijlocaşul echipei Petrolul Ploieşti, Laurenţiu Marinescu, a efectuat un examen RMN care a relevat are o leziune a ligamentului încrucişat anterior, motiv pentru care va absenta de pe gazon între cinci şi şase luni, informează site-ul oficial al grupării prahovene

Accidentat la genunchi în partida disputată duminică, în deplasare, cu Concordia Chiajna, Laurenţiu Marinescu, a declarat că Petrolul Ploieşti îşi poate atinge obiectivele şi în absenţa lui. "Din nefericire, am avut parte de ceea ce i se poate întampla mai rău unui jucător. Asta este, viaţa merge înainte. Le voi ţine pumnii băieţilor şi îmi doresc să ne bucurăm toţi la 1 iunie. Echipa noastră nu stă într-un singur jucător şi sunt convins că ne vom îndeplini obiectivele, astfel încat să-i facem fericiţi pe suporteri", a afirmat, miercuri, Laurenţiu Marinescu.

Gabi Mărginean pleacă în Turcia

Baschetbalista Gabriela Mărginean, componentă a echipei CSM Targovişte şi a naţionalei Romaniei, a ajuns la un acord pentru viitorul sezon cu formaţia turcă Istanbul Universitesi SK. În varstă de 26 de ani, Gabriela Mărginean a avut un sezon foarte bun la CSM Targovişte, mai ales în meciurile din Euroligă, însă finalul nu a fost cel aşteptat, echipa sa pierzand chiar pe teren propriu titlul naţional, în faţa celor de la ICIM Arad. Cu o medie de 14,1 puncte, 3,2 recuperări şi 1,8 pase decisive în cele 36 de meciuri jucate în Liga Naţională, respectiv cu o medie de 17,3 puncte, 3,1 recuperări şi 1,2 pase decisive în cele 14 partide din Euroligă, Mărginean a atras atenţia mai multor echipe de pe continent. Baschetbalista clujeană a decis să joace în sezonul viitor la Istanbul Universitesi SK, semifinalista campionatului din Turcia. Înaintea sosirii la Targovişte, Gabriela Mărginean a mai evoluat la Arras Pays d'Artois (Franţa) şi Panathinaikos Atena (Grecia), fiind şi absolventă a Drexel University (SUA).

Din Islanda, la Craiova

Portarul Florentina Stanciu, care a făcut parte din naţionala Romaniei la Campionatul European din 2008, negociază cu SCM Craiova pentru un contract din viitorul sezon, echipă cu care ar urma să semneze contractul în aceste zile. Handbalista în varstă de 30 de ani, care a mai jucat în ţară la Universitatea Cluj, iar în străinătate la Metz Handball (Franţa), Stjernen şi IBV (ambele Islanda) a decis să părăsească nordul Europei după cateva sezoane şi să revină în oraşul natal. Florentina Grecu Stanciu urmează să semneze contractul cu SCM Craiova, echipă care a mai acontat serviciile portarului Mirela Nichita de la Dunărea Brăila.

Rio Ferdinand spune adio naţionalei

Fundaşul echipei Manchester United, Rio Ferdinand, şi-a anunţat retragerea de la naţionala Angliei pentru care a jucat de 81 de ori, a anunţat, ieri, site-ul oficial al UEFA. "Am 34 de ani, vreau să mă concentrez pe jocul la echipa de club şi trebuie să las locul celor mai tineri la naţională", a declarat Ferdinand. Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a spus că Ferdinand este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti englezi. "Este important să înţelegem că Ferdinand este un jucător de mare calibru, care a jucat 14 ani în naţională. şi-a ajutat echipa, a jucat la trei Cupe Mondiale, la una a şi marcat, şi face parte dintr-un grup de jucători speciali. M-a sunat să-mi spună şi sunt sigur că a decis să se retragă după multe momente de gandire", a afirmat Hodgson. Rio Ferdinand a debutat în naţionala Angliei la 15 noiembrie 1997, într-un meci cu reprezentativa Camerunului, la varsta de 19 ani şi opt zile şi a jucat ultimul meci la 4 iunie 2011, împotriva Elveţiei.

Despărţire după 14 ani

Antrenorul Thomas Schaaf şi oficialii clubului Werder Bremen au încheiat, ieri,  cu efect imediat, colaborarea care dura de 14 ani, a anunţat clubul german. "Am analizat evoluţia noastră din ultima perioadă şi am ajuns la concluzia că avem nevoie de un nou început. îi mulţumim lui Thomas Schaaf pentru tot ce a făcut în cei 40 de ani de cand se află în club, atat ca jucător, cat şi ca antrenor", a declarat directorul sportiv al grupăruii germane, Thomas Eichin. Thomas Schaaf, în varstă de 52 de ani, care a caştigat titlul în Bundesliga cu Werder Bremen în 2004, nu se va mai afla pe banca tehnică în ultima etapă a acestui sezon din Bundesliga. Interimatul va fi asigurat de Wolfgang Rolff şi Matthias Hönerbach. Werder Bremen se află pe locul 14, cu 34 de puncte, în clasamentul din Bundesliga şi a reuşit să se salveze de la retrogradare.

Rémy, acuzat de viol

Atacantul francez al echipei Queens Park Rangers, Loic Rémy, a fost arestat, ieri, împreună cu alte două persoane, toţi trei fiind bănuiţi de viol. Intrenaţionalul francez în varstă de 26 de ani şi celelalte două persoane au fost reţinute de Scotland Yard la Fulham, vestul Londrei, după ce o femeie de 34 ani s-a plans poliţiei că a fost violată, la 6 mai, de aceştia. Loic Rémy s-a transferat în ianuarie la QPR de la Olympique Marseille. Queens Park Rangers va retrograda din Premier League la finalul acestui sezon.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.