Sport

Asistentul Ionuţ Paraschiv, cu un pas în liga a doua

Dan Chiriac
13 mai 2013 713 vizualizări
Vrancea ar putea avea după doi ani de pauză un nou arbitru în liga a doua de fotbal. Asistentul Ionuţ Paraschiv participă începand de ieri la un curs intensiv în capitală, la capătul căruia ar putea promova din liga a treia în eşalonul superior.

Paraschiv va participa în perioada 13-15 mai, la Cursul intensiv de pregătire şi evaluare pentru arbitri şi arbitri asistenţi - tinere talente ce se va desfăşura la Bucureşti, la Hotel Olimpia. Acţiunea este organizată de Comisia Centrală a Arbitrilor. Ionuţ Paraschiv participă alături de 28 de colegi din toată ţară la acest curs. Cei care vor obţine notele cele mai mari vor primi începand din campionatul viitor meciuri în liga a doua. În acest moment, Vrancea este reprezentată doar la nivelul ligii a treia prin centralii Mihai Gică şi Alin Samoilă şi asistenţii Cristi Voicu şi Ionuţ Paraschiv. Vrancea nu a mai avut un arbitru la liga a doua din 2011, atunci cand Lucian Sîrbu a decis să se retragă din campionat. În ultimii ani, în al doilea eşalon, au mai arbitrat Vasile Burgă şi Dănuţ Dumitriu, ambii observatori federali în acest moment. (Dan CHIRIAC)

 
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.