Sport

Ama Maria Puiu a performat la barnă şi sărituri

Ziarul de Vrancea
13 mai 2013 744 vizualizări
Trei medalii pentru gimnastele focşănene la Cupa “Andreea Răducan”

Gimnastele focşănene au obţinut trei medalii la Cupa “Andreea Răducan”. Întrecerea  avut loc la finalul săptămanii trecute la Bîrlad. În competiţia pe echipe, formaţia CSS Gimnastică Focşani a obţinut medalia de bronz, terminand concursul pe poziţia a treia. Duminică au avut loc finalele pe aparate. Ana Puiu a reuşit să caştige finala la barnă şi a obţinut o medalie de bronz la sărituri. La competiţie au participat peste 50 de copii de la cluburuile din întrega ţară, LPS Galaţi, CSM Oneşti, CSS Focşani, CS Farul Constanţa, CSM Bacău, CSS 7 Dinamo Bucureşti şi CSS Bîrlad. “A fost o verificare utilă pentru sportivele noastre înainte de naţionalele de la Buzău. Acestea se vor desfăşura în perioada 22-24 mai”, ne-a spus Adriana Lescovar, directoarea clubului de gimnastică din Focşani. Cupa “Andreea Răducan” a fost iniţiată în anul 2011 de campioana olimpică şi mondială Andreea Răducan. Întrecerile sunt rezervate micuţelor gimnaste, aflate la începutul carierei. Organizatorii încearcă să le introducă pe participante în febra marilor competiţii interne. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, acum 3993 zile, 9 ore, 25 minute, 4 secunde
domnule Dan ChiriC invata sa scrii nici numele nu il stii cum trebuie si apoi culege informatiile corecte si nu scrie prostii ca postez ziarul de la barlad cu acest articol si ai sa vezi ce medalii a citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.