Sport

Veniţi să duceţi echipa la o performanţă istorică!

Dan Chiriac
12 mai 2013 557 vizualizări
Progresul Focşani - Smart Ionescu Bucureşti, azi, orele 18.00, în Sala Polivalentă.Focşănenii au nevoie de ajutorul publicului în tentativa de a merge între primele patru echipe din ţară

Progresul Focşani este în faţa unei performanţe istorice: calificarea între primele patru echipe de futsal din ţară. Pentru relizarea acestui obiectiv echipa pregătită de antrenorul Elvis Ilaş şi directorul tehnic Petrache Gurguiatu are nevoie de o victorie în partida cu azi cu Smart Ionescu Bucureşti. Va fi un meci foarte greu, bucureştenii încercand să-şi ia revanşa după surpriza înregistrată în urmă cu două săptămani în capitală. Pentru o se califica în semifinale, focşănenii trebuie să caştige partida de azi, chiar dacă vor avea nevoie de prelungiri sau lovituri de departajare. Partida din această seară nu se poate încheia la egalitate. De altfel, în tur, focşănenii s-au impus cu 8-6 după disputarea a două reprize de prelungiri. Conducerea echipei a făcut un apel către toţi iubitorii sportului din oraş să vină la cel mai important joc din acest campionat. “Putem obţine o performanţă deosebită, în ciuda rezultatelor mai slabe din acest retur. Acum avem mai mult ca niciodată nevoie de ajutorul publicului. Alături de fani trebuie să caştigăm jocul de azi şi să ne asigurăm prezenţa între primele patru echipe din ţară”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, directorul tehnic al echipei. Intrarea la meci este liberă, astfel încat conducerea clubului speră ca tribunele Polivalentei să se umple. Deşi Digi Sport a intenţionat să transmită meciul în direct, în cele din urmă cei din staff-ul televiziunii s-au răzgandit astfel încat fanii pot vedea meciul doar din tribunele Polivalentei. Dacă vor trece de Smart Ionescu, focşănenii vor juca în play-off-ul ligii întai cu învingătoarea din partida Spicom Sf. Gheorghe – CSMS Iaşi. Tehnicienii echipei au la dispoziţie aproape toţi jucătorii. Fotbaliştii s-au pregătit săptămana trecută şi cred că pot caştiga din nou în faţa bucureştenilor. Chiar dacă în meciul din sezonul regulat Smart Ionescu s-a impus la Focşani, cu 3-1, jucătorii sunt conştienţi că au forţa să-şi ia revanşa acum. Meciul de atunci a fost decis însă şi de o mare greşală de arbitraj, în condiţiile în care brigada de arbitri nu au văzut un gol valabil al focşănenilor la scorul de 0-1. Reluările TV au demonstrat că arbitrii au greşit, aceştia fiind suspendaţi ulterior. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.