Sport

Progresul Focşani încearcă să ajungă în semifinalele ligii întai

Dan Chiriac
8 mai 2013 515 vizualizări
Focşănenii vor juca luni, de la orele 18.00, meciul retur cu Smart Ionescu Bucureşti

Progresul Focşani este cu un pas în semifinalele ligii întai de futsal. Ieri, echipa condusă de directorul tehnic Petrache Gurguiatu şi antrenorul Elvis Ilaş a anunţat că partida retur cu Smart Ionescu Bucureşti va avea loc luni, de la orele 18.00, în Sala Polivalentă din Focşani. Va fi cu siguranţă cel mai important meci al sezonului, după ce în urmă cu zece zile, în capitală, Progresul Focşani a produs o mare surpriză în play-off-ul ligii întai trecand în deplasare de Smart Ionescu Bucureşti. Conducătorii echipei focşănene au făcut un apel către toţi iubitorii sportului să umple tribunele Sălii Polivalente la partida de luni. O victorie ar echivala cu o performanaţă istorică pentru echipa focşăneană, care a ar ajunge în premieră între primele patru echipe din ţară. Astfel, focşănenii ar avea asigurată prezenţa în una din cele două finale a campioantului naţional care vor avea loc în luna iunie la Tg. Mureş. “Avem nevoie de ajutorul suporterilor pentru a încerca să caştigăm şi acest meci. O victorie ne-ar asigura prezenţa cel puţin în finala mică a campionatului naţional. Ar fi un rezultat deosebit pentru noi. Fanii pot avea un rol foarte important în tentativa noastră de a merge în semifinale”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, directorul tehnic al echipei. Intrarea la meciul de luni este liberă. Deşi digi sport  a intenţionat să transmită meciul în direct, în cele din urmă, televiziunea s-a răzgandit, astfel încat fanii pot vedea meciul doar din tribunele Polivalentei. Dacă vor trece de Smart Ionescu, focşănenii vor juca în play-off-ul ligii întai cu învingătoarea din partida Spicom Sf. Gheorghe – CSMS Iaşi. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.