Sport

"Toţi vor lua licenţa"

Ziarul de Vrancea
7 mai 2013 448 vizualizări
Mitică Dragomir o ţine una şi bună: "U" Cluj, Oţelul şi Rapid vor avea dreptul să joace în sezonul viitor în Liga I * pe lista echipelor cu probleme a apărut şi CS Turnu Severin

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, ieri, că grupările Universitatea Cluj şi Rapid, ambele aflate în insolvenţă, ar avea probleme în obţinerea licenţei pentru ediţia viitoare a Ligii I numai dacă se doreşte să li se facă rău. "Nu am nicio veste despre licenţă. Nici n-am întrebat pentru că văd că se spune că m-am antepronunţat. Dar eu am zis doar că din informaţiile pe care le am de la cluburi nu sunt probleme. Nu cred că Oţelul are probleme cu licenţa. Păi unde sunt cele 19 milioane de euro din Ligă? Eu spun că nici Universitatea Cluj şi Rapid nu trebuie să aibă probleme. Numai dacă avem ochelari de cal şi vrem să facem numai rău. Atunci da, putem să găsim chichiţe şi să facem mult rău în jurul nostru", a spus Dragomir. El a explicat că regulamentul nu permite completarea Ligii I cu echipe din eşalonul secund în cazul în care mai multe cluburi nu vor primi licenţa. "Dacă regulamentul spune că nu poţi să bagi pe nimeni de jos, nu ai ce să faci. Dacă răman 10-12 echipe, asta este, jucăm cu cate răman. Ce să facem dacă aşa e regulamentul federaţiei? Noi ne adaptăm. Bineînţeles că eu fac valuri, pentru că mie îmi convine să jucăm tot în 18 echipe sau măcar în 16. Sub 16 nu prea e bine, pentru că suntem o ţară de 20 de milioane de oameni, ce Dumnezeu?", a afirmat oficialul LPF. O informaţie anunţată de cotidianul ProSport spune că nici CS Turnu Severin nu a primit licenţa în prima fază din cauza unor datorii către foştii angajaţi. Ca şi Rapid, "U" Cluj şi Oţelul, formaţia mehedinţeană a făcut apel, care va fi judecat vineri.
În altă ordine de idei, Dragomir l-a sfătuit pe antrenorul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, să accepte la finalul campionatului una dintre ofertele primite din ţările arabe. "Ţălnar nu ştiu dacă rămane, dar dacă aş fi în locul lui eu mi-aş lua viteză. M-aş duce după bani mai mulţi. Dacă are ofertă de unde am auzit eu şi îi dă 400.000 pe an... păi la Dinamo nu ia banii ăştia în 14 ani", a precizat Dumitru Dragomir.
Preşedintele LPF a mai spus că, din discuţiile avute cu oficialii FC Steaua, formaţia roş-albastră va primi trofeul de campioană la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Braşov, programat în ultima etapă, la 29 mai. "Campioana s-a decis acum, în preajma Paştelui. Din auzite, cei de la Steaua vor să primească trofeul şi tricourile de campioni la meciul cu FC Braşov. Nu am însă nimic scris oficial, eu spun doar din discuţiile pe care le-am avut cu ei", a explicat Dragomir. Preşedintele susţine că Steaua poate accede în grupele Ligii Campionilor dacă va fi cap de serie în tururile preliminare. "Din ce am citit în ziare ar fi foarte bine cu Steaua cap de serie. şi dacă ar avea norocul să cadă cu ce echipe am citit eu azi atunci am avea o echipă în Liga Campionilor, iar asta ar fi un lucru foarte bun. Nu o să cădem cu Dinamo Zagreb, o să cădem cu altele din Malta sau mai ştiu eu de pe unde. Iar în turul trei preliminar o să cadă tot bine", a adăugat Dumitru Dragomir.
Ela anunţat că va fi supervizor la partida dintre Dinamo şi Steaua, programată, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională. "Era atmosferă mai frumoasă dacă oaspeţii aveau o peluză întreagă. Erau mai multe înjurături la adresa mea, dar aşa... Eu merg la meci, o să fiu oficial pentru că vreau să iau şi măsurile necesare dacă nu e ceva în regulă acolo. Dar nu o să fie nimic în tribune, nu mai e miză. O să fie poliţişti mulţi, jandarmi mulţi, stewarzi la fel", a precizat Dumitru Dragomir.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.