Sport

Derby-ul Gugeştiului se dispută sambătă la ora 17.00

Dan Chiriac
26 apr 2013 637 vizualizări
Naţional Goleşti şi Energia Vulturu se bat pentru primul loc în clasament u ambele echipe au meciuri grele în deplasare

Azi au loc partidele din cadrul etapei a cincea  a play-off-ului Ligii a patra la fotbal. Partidele vor începe la orele 17.00. Derby-ul etapei se va juca la Gugeşti, acolo unde se vor duela cele două echipe locale, Foresta şi Victoria. În tur, Foresta s-a impus cu 3-0, după ce prima repriză s-a încheiat la egalitate, 0-0. Va fi un derby al orgoliilor, în condiţiile în care cele două şi-au îndeplinit deja obiectivul stabilit pentru acest campioant. Naţional Goleşti 16 puncte şi Energia Vulturu 13 puncte, continuă duelul de la distanţă pentru caştigarea Superligii. Goleştiul va avea un meci foarte greu la Suraia. Echipa locală, Doctor GSM, a dat o replică foarte puternică în meciul tur, la Goleşti. Gazdele s-au impus şi datorită intervenţiilor de senzaţie ale portarului Borş. Energia Vulturu va merge la Mărăşeşti cu un singur gand, victoria. Orice alt rezultat o socate practic din cursa pentru primul loc. Selena Jariştea, locul trei, cu 10 puncte, vrea revanşa în faţa celor de la AS Cîmpineanca, care în tur s-a impus cu 1-0. Jariştea mai speră încă la prima poziţie, dar pentru acest lucru are nevoie ca primele două clasate să facă paşi greşiţi. În play-out, partida dintre FCM Adjud şi Voinţa Cîrligele a fost amanat de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea. La finalul acestei săptămani, pe stadionul din Adjud se desfăşoară zilele oraşului, iar scena şi parcul de distracţii au fost amplasate pe stadionul din localitate. Partida Unirea Ţifeşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti se va juca duminică la Jariştea, cu începere de la orele 11.00.
Victoria Vanători, matematic în Superliga Vrancei
Lupta pentru promovare în Superliga Vrancei se dă între patru echipe. Victoria Vanători şi-a asigurat prezenţa în liga a patra, în sezonul următor. Aceasta are 12 puncte în clasament, cu şase mai mult decat ocupanta locului patru, ASS Victoria Pufeşti, dar şi avantajul meciurilor directe. Victoria Gologanu 11 puncte şi Euromania Dumbrăveni -  8 puncte, un meci mai puţin disputat, sunt favorite pentru alte două locuri promovabile. ASS Victoria Pufeşti aşteaptă paşii greşiţi din partea contracandidatelor. (Dan CHIRIAC)
Programul partidelor:
Superliga Vrancei:
Play-off
Doctor GSM Suraia – Naţional Goleşti,
FC Mărăşeşti - Energia Vulturu,
Foresta Gugeşti – Victoria Gugeşti,
Selena Jariştea – AS Cîmpineanca.
Play-out:
Flacăra Urecheşti – Dinamo Tătăranu,
Voinţa Odobeşti – Podgoria Coteşti,
Unirea Ţifeşti – Voinţa Slobozia Ciorăşti, – duminică orele 11.00.
Liga a cincea:
Play-off:
Euromania Dumbrăveni – Victoria Vînători – se joacă la Gugeşti, - orele 13.00
Voinţa Răstoaca - ASS Victoria Pufeşti,
Victoria Gologanu  - Gloria Răcoasa.
Play-out:
Tractorul Năneşti – Şoimii Mirceşti,
Unirea Milcovul - Trotuşul Rugineşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.