Sport

Două goluri avans la pauză, înfrangere la două goluri la final

Dan Chiriac
25 apr 2013 488 vizualizări
Politehnica Iaşi - CSM Focşani 2007 24-22 (11-13), în Divizia A de handbal masculin.Portarul gazdelor a închis poarta în ultimele 12 minute


Echipa de handbal CSM 2007 Focşani a pierdut partida disputată miercuri seara în Sala Polivalentă din Iaşi. Focşănenii au dominat startul partidei şi întreaga primă repriză. Asta nu a fost de ajuns pentru ca elevii lui Viorel Ciubotaru să obţină cele două puncte puse în joc. Gazdele au revenit în actul secund şi au întors soarta partidei. Startul meciului le-a aparţinut oaspeţilor, ieşenii marcand primul gol abia în minutul 4. Focşănenii s-au distanţat la 7-3, dar gazdele s-au apropiat la 8-9, în minutul 24. CSM nu a profitat de cele două eliminări din tabăra gazdelor, Slătineanu a fost trimis la cabine pentru a treia eliminare de două minute, iar Ciobanu a fost eliminat direct după o intervenţie dură. Focşaniul a intrat cu două goluri avans la cabine. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 35, 14-14. Ieşenii au avut şi al treilea eliminat, Folescu, pentru o nouă intrare dură. Fără trei oameni importanţi, gazdele s-au axat exclusiv pe joc în ultimul sfert de oră. În minutul 46, trupa pregătită de Florin Spiridon şi Ioan Zepciuc a preluat pentru prima oară conducerea după 1-0 (20-19). Portarul gazdelor, Torică, a închis poarta, primind un singur gol în ultimele 12 minute. Portarul gazdelor a parat şi două aruncări de la şapte metri. Pentru gazde au marcat: Hîrţan (5), Ciocoiu (4), Folescu (4), Slătineanu (3), Albu (3), Negru (3), Sărăcilă (1), Sabău (1). Formaţia CSM Focşani 2007: Rusu – Sîsîeac – 2, Neaţă, Toader – 1, Nelu – 5, Costache -1, Barbu – 1, Tănase – 5, Rotaru – 2, Vasilache – 1, Constantin, Necoară – 4. Conducătorul de joc al focşănenilor, Iulian Neaţă, a revenit pe teren după o accidentare care l-a ţinut departe de teren mai bine de o lună. Focşănenii se află în acest moment pe locul şapte în Divizia A de handbal masculin. Campionatul se întrerupe pentru o lună, următoarea partidă a elevilor profesorului Viorel Ciubotaru urmând să se dispute în Sala Polivalentă, pe 22 mai. Adversară va fi echipa ACS Handbal Teleorman Alexandria. Focşănenii mai au de disputat patru partide în campionat, avand şansa să urce pe locul şase în cazul unui parcurs fără greşeală. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.