Sport

Stimulator pentru inima lui Grig

Ziarul de Vrancea
24 apr 2013 663 vizualizări
Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a fost supus unei intervenţii chirurgicale prin care medicii de la clinica de cardiologie Clinicco din Braşov i-au implantat un stimulator cardiac, urmand ca în zilele următoare să fie externat.

"În urma coronarografiei pe care Petre Grigoraş a făcut-o marţi, echipa de medici a clinicii a decis ca pacientul să fie supus unui intervenţii uşoare, prin care să i se implanteze un stimulator cardiac. Intervenţia a decurs fără probleme. Petre Grigoraş este în salon acum, are moralul bun, este optimist şi aşteaptă să fie externat maine sau cel mai tarziu poimaine", a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, Adrian Teciu, directorul executiv al Clinicco Braşov.
Oltchim s-a despărţit de Vestergaard
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a anunţat, ieri, rezilierea pe cale amiabilă a contractului valabil pană în 2014, cu antrenorul danez Jakob Vestergaard. Tehnicianul nordic va părăsi Oltchim la finalul actualei stagiuni, din care mai sunt de disputat două etape în Liga Naţională şi turneul final al Cupei Romaniei, în luna mai.  CS Oltchim a anunţat ieri despărţirea oficială de antrenorul danez, care avea obiectiv caştigarea Ligii Campionilor, dar echipa s-a oprit în semifinalele competiţiei. "Motivul principal al întreruperii contractului a fost generat de problemele familiale ale antrenorului Vestergaard, deoarece acesta doreşte să petreacă mai mult timp cu fiul său încă mic, să fie alături de familie în următorii ani şi să înceapă noi proiecte personale în Danemarca", se arată în comunicatul oficial al formaţiei valcene. CS Oltchim mai subliniază că, la cerere, va continua cooperarea cu tehnicianul danez, prin consultanţă privind pregătirea fizică şi tactică a echipei, inclusiv analiza video, împreună cu staful tehnic viitor al echipei.
Maratonistul cu spada
Scrimerul roman Dorian Pîrvan (CSU Craiova) a ocupat primul loc la cea de a patra ediţie a "Degenmarathon" (maraton de spadă), competiţie care a avut loc în zilele de 21 şi 22 aprilie, la Linz (Austria). Competiţia s-a disputat într-un sistem original, foarte dur, în care trăgătorii au evoluat un tur de grupe, două tururi de eliminare directă, iar ultimii 32 de sportivi rămaşi în concurs au tras fiecare cu fiecare peste 12 ore încontinuu. La feminin, Raluca Sbircia a ocupat locul doi, Oana Puiu a fost pe locul trei şi Alice Tudor s-a clasat pe patru.

Campion olimpic, suspendat pentru dopaj
Sportivul italian Alex Schwazer, campion olimpic la 50 km marş în 2008 şi depistat pozitiv cu EPO la 30 iulie 2012, a fost suspendat trei ani şi jumătate de tribunalul antidoping, marţi, la Roma. Parchetul ceruse patru ani de suspendare împotriva lui Schwazer, pentru că asupra sa s-a găsit testosteron. Suspendarea va dura pană la 30 iunie 2016, astfel că el va avea posibilitatea de a participa la JO de la Rio de Janeiro (5-21 august). Schwazer este logodnicul fostei campioane mondiale de patinaj artistic, Carolina Kostner.
Zece etape stă Suarez
Fotbalistul echipei FC Liverpool, Luis Suarez, a fost suspendat, miercuri, pentru zece etape de către Federaţia Engleză de Fotbal (FA), ca urmare a incidentului de la meciul cu Chelsea Londra, cand l-a muşcat de braţ pe Branislav Ivanovic. Suspendarea vizează cele patru meciuri din actuala ediţie a campionatului englez şi primele şase din stagiunea 2013-14. Luis Suarez a fost amendat, ieri, de către conducerea FC Liverpool, după ce la partida cu Chelsea l-a muşcat de mană pe fundaşul formaţiei londoneze, Branislav Ivanovic. Luis Suarez şi-a cerut scuze după incident, pe contul său de Twitter.

Svastica şi poza lată
Clubul Levski Sofia a primit două amenzi în valoare totală de 21.730 de euro pentru slogane rasiste şi pentru violenţă, a anunţat, ieri, Federaţia Bulgară de Fotbal. Incidentele au avut loc la 20 aprilie, în timpul meciului pe care Levski Sofia l-a disputat, în deplasare, cu formaţia Litex Loveci, în etapa a XXIII-a a campionatului bulgar.Suporterii echipei Levski Sofia au afişat în timpul meciului cu Litex Loveci două bannere, unul în care îl glorificau pe dictatorul german Adolf Hitler şi altul reprezentand o svastică. De asmenea, clubul din Sofia a primit o amendă de 5.000 de leva (2.556 de euro) pentru că fanii au aruncat cu obiecte şi petarde în teren. Levski Sofia s-a impus, cu scorul de 2-1, în meciul cu Litex Loveci şi se află pe locul secund în clasament, la două puncte în urma liderului Ludogoreţ Razgrad.

A demisionat Platini al Americii de Sud
Preşedintele Confederaţiei Sud-americane de fotbal (CONMEBOL), paraguayanul Nicolas Leoz, a anunţat, ieri, că se va retrage din funcţie la finalul acestei luni şi că a renunţat deja la postul de membru în Comitetul Executiv al FIFA. Demisia lui Leoz este urmare a recomandărilor medicilor, care l-au sfătuit să evite călătoriile în străinătate. "Mă simt foarte bine din punct de vedere psihic. Problema este de natură fizică. Sunt la o varstă la care trebuie să las loc tinerilor", a declarat Leoz, care a fost operat pe cord în noiembrie 2012, la Sao Paulo. Paraguayanul de 84 de ani conduce CONMEBOL de 27 de ani, el fiind ales în funcţie în 1986.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.